Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko vidim Klix je spriječio čitanje objavljenih postova i objavljivanje novih.
Koliko vidim Klix je uklonio odnosno sprijaćio čitanje jednog broja komentara na ovaj tekst. Naravno to je postalo pravilo posebno u slučajevima kada vas zovu i protestuju ili kada se kritika odnosi na vaše dobre platiše naručenh tekstova.
DF naravno ne trazi ponavljanje. Oni su sa SDA
ne kmece i ne kenjaju kao sdpabb i sl... ublehasi poput sda ..
Ne da CIK na SDA... džaba priča...
ja vam lijepo govorim da zakona poštenja i pravde vode nema i ne mere bit, jer EU cijelo vrijeme haman trides godina podržava i istura nacionaliste, stimuliše hi i dopušta da se bave kriminalom i korupcijom, a i sad na izbornu krađu će zažmirit i zaštiti hi. pa đe je sad taj OSCE i monitoring him?
Dje snimak?
Da si imalo pratio desavanja, vidio bi ga. Usput, google je majka, ukucas i potrazis
hahaha svašta izbori se ne mogu ponistiti u jednoj opštini svugdje je bilo nepravilnosti i ako žele jednu opštinu da ponište onda se ponovo stima zasto bas tu..........
Koliko ti ne znaš, čovječe!
Bio je jutros članak da plakanje može pomoći 🍀🌹
Predsjednik SDA Novi Grad H.Ć. je krivotvorio izbore kao što je krivotvorio svoje učešće u ARBIH i TO. U oktobru 1992 je postavljen za logističara brigade iako je do tada bio u podrumu i bio jedan od aktivista SDA. U kasnijem periodu je formalno bio ''logističar'' brigade iako je nominalno bio samo preddsjednik SDA. To vam može potvrditi i MUTI-velija.
BOSS stranka u svakoj općini kantona je osvojila od 200-500 glasova, samo u Novom Gradu 3500. Mogli bi novim brojanjem ostatiti i bez tog jednog mandata hahah
SDA Novi Grad na čelu sa H.Ć. je u rasulu jer je na sceni otvoreni sukob klana Efendić i klana ovog prvoga.S.E. i A.F. su od dva brata djeca ojačani sa svojim podanicima i familijom koju su zaposlili na bezbroj poslova u državnoj službi na svim razinama.
Predlog!!! Uvedite elektronsko biranje i nema varanja!
Tek tada bi bilo varanja. To se desilo u americi prije nekoliko godina, a tek kod nas sta bi bilo.
Opet nema DFa protiv SDA. Bravo Komsicu!
Idiotizam level Konakovic i ekipa, pored svih posmatraca oni bi jos koju marku da izbiju iz dzepa građana
nas nacelnik nije ubio covjeka...nego je covjek umro prirodnom smrcu dvije sekunde prije nego ga je nacelnik pokupio s autom...