Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ovo nije neka greska??? Mozda ih ima 5 da nisu osumnjiceni. Molm vas da provjerite posto su bosnjaci u pitanju.
Ja živim na 1% BiH,malo procenata a značajno,zašto pa zato što tih 1% dijeli genoc,id.nu tvorevinu na dva nepovezana dijela dakle,malo procenata,samo 1% a VEOMA ZNAČAJNO za Bosnu i Hercegovinu i u striktnoj nadležnosti Bosne i Hercegovine 1% BiH,meni dosta eto toliko o procentima :))))
Iz bezbednosnih razloga treba ove bal1yandere izolovati da ne mogu napustiti njihov geto od 24% BiH, RS treba da zatvori granicu sa FBiH jer ko zna na sta su ove budale spremne.
umobolni bolešnjaci !
kršćani su prolili više krvi nego sve religije svijeta zajedno.
Treba hapsiti duhovne i političke vođe terorista.
SELAM SEVDI
FICOTA,TURČINE NAŠIPU SE K.U.R.Č.I.N.E !
STOKA TI JE FAMILIJA, HAJVANU
To kralju...to....koliko treba stoki da skonta ??????????????????Sta jos treba da se desi???????????Sta??????????????????HAPSI BAGRU !
M.T. J. T. M. N. P. I. P. D. V. S. Z.N.J.O. S.S.K.
TERORIZAM???U BIH???MA NIJE MOGUCE???TERORISTI U BIH???MA HAJDE,MA GDJE,MA KO????...DOBRO JUTRO,KOLUMBO !HAPSI STOKU ISLAMSKU FUNDAMENTALISTIŠČKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U zakonu nema odrednice islamski, ovaj ili onaj terorizam, vec samo terorizam. Na zalost tvoje zluradosti, tako je.
sto ne naglasite da je rijec o islamskom terorizmu ....
Upravo tako. Riba smrdi od repa.