Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od tih 11.. 10 iz uprave
Ova drzava me svakim danom iznova zacudi. U 5 godina postojanja Agencije 11 otkrivenih slucajeva, a Agencija ima i direktora i zamjenika.
koja je prosjecna plata koliko zaposlenih imate na cijem ste budzetu KAKO VAS NIJE STID SLAVITI SA SAMO 11 OTKRIVENIH SLUCAJEVA
1200 KM neto obicni radnici. ovi na vrhu primaju sigurno vise. finansira ih raja
nalix...thx na odgovoru sad sam mirniji :)
Nema se ba ni za gudre ... rado bi se svi dopingovali ...
Agencija za antidoping kontrolu ima direktora i zamjenika direktora. Čudi me da nema još jednog zamjenika, pa da se zadovolji etnički ključ. Realno, jedna od nepotrebnih institucija sa ko zna koliko zaposlenih. Ovo je mogao biti odsjek u okviru Ministarstva civilnih poslova BiH i to je to.
Ovdje se najbolje zaposliti...ako me razumijete....11 slučajeva u 5 godina...