Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta su oni B i H skrivili bas me interesuje,sigurno love nisu dovoljno ponjeli,ja 2009 sa sobom imo 150 € auto od 40 000 tisuca km,Visa karticu na njoj novaca hvala bogu ,ali Slovenac veli ne nemoze nemas dovoljno,pa prelamaj sa njim pa trazi sefa smijene ma kakvi neki fufljo se naso i nema boga,i ja se okrenem i u Madzarsku bez problema ,zali boze vremena i zivaca!!!
Pu koja sramota a zna se zasta oni dolaze. Uzimaju nam cure ko da je kod nas kurvaluk
pa ocito se prolomila rijec da je kurvaluk, cim dolaze u bosnu samo mudonje...ja iz turske jel iz arabije jel iz dijaspore u gradu vise cure za lijeka ne mozes vidjeti! al i treba tako da bude, neka ostane zemlja pedera i staraca
Zamisli kakvi su ovi sto ih vratise, kad vidimo one koje pustaju u drzavu :)
Vraćaj ih nazad.
...ko iz turske dolazi u bih samo bagra i probisvjeti!