Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hihi. Nije ni pocelo, a zavrsilo
Da ne bi dozivjeli flashback od Operacije SANA 95, Operacije Juzni Potez i kolone traktora od 5 km prema Banja Luci 😁
Bila je i Srpska Krajina i Srpsko Sarajevo,tako će da bude i sa rs...ne može se pola Bosne zvati samo po jednom narodu,kad su i druga dva suverena na svakom pedlju države BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kome se ide iz BiH, molim lijepo, nek pokupi prnje i ide. Stetno mu bilo. Srbija čeka otvorenih ruku.
On ovo ne razumije, covjek je seljacina iz Lakstasa, moras mu direktno reci. Znaci ovako, o granicama i drzavama odlucujemo mi jer imamo Nato iza ledja a ti nemas. Od Rimskog cartsva mi crtamo granice BiH i u tome nema demokratije. A crtali smo granice i Njemacke, Poljske i Srbije tako da nam mala BiH nije problem. Btw mi pisemo i medjunarodno pravo, tako da se ni pravnim putem ne mozes zaliti. Zato slusaj da nebi prosao kao Srbija kada nije slusala pa je ostala bez dijela teritorije.
Zašto AMBASADORI i EU to javno ne kažu na entitetskoj RTV u Banja Luci, ili direktno u entitetskoj Skupštini RS !!!
jos malo Dodig ce traziti etnicki dio u federaciji.
Ovo je znak dodikove slabosti. Puk'o dziikan ko tikva.
Zahvaljujući Rusiji i Kini, RS će se pripojiti Srbiji. Trgovaće se srpskim opštinama u FBIH i Brčko distriktom...
bunar zelja je u crtanom filmu Papa Prase
toliko o ocjepljenju...do-DICKsamo prića ono što njegovi žele ćuti,neka ga još malo,interesntan je ko medo u pionirskoj dolini...
Svira nekoj stvari.Bice mu zadnje i te kako.Letice ko flak.
Ikonom ih Mile Ronhilu
Kad dođe vakat!
i on ce opet pobrat glasove od svojih krezubih i narkomana, niko ga nikad nece kaznit ni zatvorit (a kamoli mu oduzet imovinu i blokirat sve racune po svijetu:) tako...on je ispred svih
@nalix... A ko ce to da uradi, cijeli politicki vrh BiH-e je korumpiran.
MA PUSTITE GA NEKA SE ODCIJEPI, A ONDA NEKA GA MEDJUNARODNA ZAJEDNICA UHAPSI I TRAJNO RIJESENA STVAR
Štala vam se akobogda od kuće odcijepila
REPUBLIKA SRPSKA je vec samostalna ....i to joj je dovoljno .Ovo je Mile hteo da pokaze i kako narod misli , i pokazao je . ....a ovi se iskreni prijatelji ,odmah se javili , upecali se !!! to se zove MOSHA , OPS !!!! hihihihihihi
Medjunarodnoj zajednici odgovara da BiH ostane ovakva jer imaju i oni uhljeba na izvoz. A ko pomiri bosanska plemena taj treba Nobelovu nagradu dobiti. U moguc suživot jos jedino Bosnjaci slijepo vjeruju. Bolje da smo dobre komsije nego sto se ovako prepucavamo i brukamo u svijetu.
Nije Rusija jos rekla svoje, a to je najbitnije za opstanak BiH. Sta su te iste Europa i Amerika poduzeli kada su Rusi aneksirali Krim?