Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za koga li su Romi i Cifuti glasali da ih prestavlja?
nema ovdje istina nitko ekskluzivno pravo da predstavlja Hrvate sem onih kojima su Hrvati dali glasove a to je ovaj put HDZ
http://www.24sata.info/vijesti/politika/62300-Covic-Srbima-ali-Lagumdzijom-vise-necu-razgovarati.html
ne rise više..
ZA DOM! :)))) ...hajvanu jedan.
ĆOZA , gdje ćeš se vratiti IZDAJNIČE
SRAMITE SE IDIOTI VI IZ BEZ MORALNE STRANKE KAKO IMATE OBRAZA UOPĆE PRIČATI O BIH KAD OVO RADITE AKO JE NAROD GLASAO ZA JEDNE PA BIO ON I KENJAC NAROD GA JE BIRAO!
U HSP MajMoončića toliko idiotizma da će na sljedećim izborima dobiti 0,00000000000000001 posto glasova pa im neće moći pomoći ni Roderick MajMoon, ni njegov Valentin MajMoončić Inzko.
Eto Lajcak nezna sta se desava... Gomila lopova na vlasti, lazovi i mrcine. HDZ, SDA, SDP i Ostala G.o.v.n.a da ne nabr4jam... i sta moze? nista. Dok narod glasa za 3 sefa pusi ga... trba nam jedan sef koji zna sta i kako pa da izadzemo iz gov.ana. Dok to ne skonta narod sipu ga dalje... A oni pare u dzep pa reko kazo i dalje jos 20 godina... hahaah koje mo mi budale ...