Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@srbi se ja mislim maximalno brukaju po svijetu, jeremic je glup ali ovaj rucni radnik dodik jos vise dobre komedije stvara, ja se uceho\' od smijeha kad sam vidio da je imao para za avionsku kartu za izrael :D A Sven Alkalaj je doajen svijetske diplomatije.
Jeste ,Peres vrlo dobro razumije poziciju srpskog naroda,zato je Izrael priznao Kosovo.A za BiH se zna vec dugo.Svi znaju gdje su granice BiH.
Ej, a znaš šta je onaj tvoj mali špiro reko dok si bio odsutan? Kaže, ako bi GS UN priznala Kosovo, mogla bi rs isto to da uradi. Ja budale insana! Il hajvana neznam koje je. A Sven Alkalaj nazvo Pereza i reko mu, \"de primi tu budalu 10 minuta, a poslije mi reci šta je htio\"... Hehehehehee....
Još samo tebi da krene iz guzice u glavu!
Pa nisi morao ići u Izrael da bi saznao neke stvari.Mogli smo ti mi iz SANDŽAKA sve to reći.Sve što želiž za Srbe u BiH , želimo i mi Bošnjaci u SANDŽAKU (Srbiji)!
Tacno tako Izrael krece na Iran to ce se desiti u manje od dva meseca najkasnije do februara. Pa tako krecu pripreme za sve proti Iranskih i saudijskih interesa, tu u igru ulazimo i Srbi jer smo poznati svetu kao penicilin za muslimane posto se pokazalo da strani muđahedini nemaju nikakve efektive tu. Po vecini sveta oni siju te.ror tamosnjim ljudima ali kod Srba, Cet.nici siju ter.or oni arapcici su male mace. Jedni smatraju da sa napadom na Iran pocinje III.svetski ra.t opet treba stvari malo pragmaticnije pogledati ko ce to da za.ra.ti za muslimajmune Da nece Rusija ili Kina? Obadve imaju problem sa radikalnim islamom kao sav normalan svet jer islam je u sukobu sa svakim i svakom verom ,svakuda u svetu. Da nece mozda pomoci one u Iranu sto javno sanjaju kako ce svet islam da pokori. Iranu slede takticke nuklearne bojne glave videcete a njihovi interesi ce takođe da dobiju po zubima svakuda pa i .... tamo daleko;)
http://www.jutarnji.hr/izrael-porucuje--ako-nas-hezbolah-napadne--vratit-cemo-siriju-u-kameno-doba/730174/
http://www.jutarnji.hr/izrael-salje-100-aviona-na-iran-preko-s--arabije/878186/
uh,al tamani one palestince,..uh..uh...
normalno da razumije,kad je okružen muslimajmunima..
koliko vidim izrael nije priznao kosovo, ali samo zbog svojih interesa, isto kao sto ga nije priznala spanija, sto ne znaci da nece... imaju izraelci svoju brigu palestinu... a dodik kao da je s marsa pao... sve odluke bih vezane za vijece sigurnosti se donose konsenzusom... sada je hare na potezu, a potez je da sven alkalaj-jevrej, ministar vanjskih poslova bih koji je clan haretove stranke ce da pojasni gospodi iz izraela ono sto oni vec znaju, a znaju da dodik nema pravo voditi medunarodnu politiku i da se sve odluke vezene za VS donose konsenzusom, a odluka protiv izraela nije bilo... ah da umalo da zaboravim da veliki broj vrlo bitnih ljudi u SAD-u su jevreji, a SAD su priznale kosovo... predizborna kampanja uveliko pocela...
Cim su ameri priznali Kosovo isto su ucinili i izraelci.
Senti j.e.be.m ti staru u g.u.z.o.ve.!!! hehe
http://www.kosovothanksyou.com/ JEB..EM TE GLLUPA TAKO, KO JE PRIZNO ZATTUCANI,JEL TI BABO SILOVO KOZU?PA TI IZASO?
Izrael je priznao nezavisno Kosovo!!!