Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to vojnici....a vi ostali ljubomorni seljacki gadovi sto komentarisete preglupi ste :D
Samo penzija narednih bar 30 god. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CRKNITE DUŠMANI
Vidi penzionera na 8. slici što su se poredali. PARAZITI !!! Ovakve budalaštine ni u Grčkoj nema, samo kod nas.
Treba ljudima dati penzije,Kako bi se vi osjecali u vasim firmama da vam sad kazu da cete iako uspjesni ici kuci zato sto imate vise od 35 godina.Nek im Nato da pare,od njih je taj zakon.
Od drzavnog je interesa da ovim ljudima ni po koju cijenu daju \"penzije\". To je nonsens. Ne volim ni ja Spirica ali on je skroz u pravu u vezi sa ovim pitanjima. Politicke penzije ne smiju proci!!!!
ma zajebi ti price ovdje u BiH se extra zivi pogotovo ako si neradnik i demagog.....
Hahahah, u penziju sa 30 i kojom!? Pa jesu li normalni? To ni njemacka ne bi mogla izdrzati!!! Svaki od ovih na slici kao da je od brda odvaljen :)
Sve goli seljak, vazno je da travu gaze i opuske cigareta ostavljaju. Odakle vam pare za cigare mamu vam klosarsku.
kakvi vojnici, ja samo vidim ove dvije na prvoj slici, ostalo filtriram !!!
ovi su pravo smijesni. kad su pare, sitne u pitanju... spremni i gladovati ( hej ba. vojnici strajkuju glsdju, pa kakvi ste to vi vojnici kad strajkujete gladju, to rade zene i djeca), a sto drzava nestaje, budjet se topi... ma sta nas briga sto su izginuli toliki vojnici da bi je odbranili... ZATO vas ne podrzavam. .ebo vas onaj ko vas vodi,..
hebote. ovaj spiric se vise bori za fiskalnost federacije nego svi bosnajcki ministri .. a ovi sa 30 godina ostilsi u penziju , to nema nigdje.. a baska sto rade nacrno.. sada im spiric za to kriv, valjda sto je sr.bin
gasi sve cetnice slobodno i spirica
Molim vas dajte i Comoru tu penziju i nosite ga iz Sarajeva :)