Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta li su radili u vojsci od 1995-2010?????
Drago mi je da se nešto rješava, polahko ali sigurno, teško se izvuci iz g.vana u koja su nas uvukli SDA - njihova i sl.politika
Jos jedan korak ka propasti Federacije. Malo li je parazita na budzetu nego jos dolaze i ovi uhljupi kojima treba narednih 40 godina davati penzije. Sad svaki nezaposleni demobilisani borac moze traziti penziju. U isto vrijeme gase se firme. Sve zato sto nemamo politicara ko Dodik koji ima hrabrosti reci uhljupima da se sa 35 godina trebaju hvatati posla. Samo vi Niksicu kupujte socijalni mir a vec imate vise penzionera od zaposlenih.
Sve su to neradnici,oni bi da imaju primanja bez ikakvog rada;pa gdje to ima.
djelimicno su zadovoljni jer su ovi iz vlasti popili samo 1/2 viagre pa su ih podje.b.avali, sljedeci put se mole da popiju cijelu vijagru da ih mogu posteno batije
Ako ne grijesim - po ovome ispada da oni idu u penziju sa, sve ukupno 17 godina ...nekog rada? 2 godine u ratu + 15 poslije?! @Srbo-Hrvat - ti si bas imao traumaticno djetinstvo?
Ako prijedlog Nadarevića ne prođe u federalnom parlamentu o izjednačavanju prava demobilisanih boraca može svašta će biti.
Sa ovim zakonom definitivno pokazano ko ima mu.da a ko ne i koliko ima država u ovoj našoj državi. Sutra ako ne bude dogovora na federalnom nivou problem će ići na kantonalni samo da se još oforme PIO Kantona ... Bio sam branilac ali ne mogu u penziju iako imam staža koliko ovaj Hubjer godina, nemam auta, nemam stana ni kuće, nisam dobivao nikakve donacije ni privilegije. Sramotno koliko se političke stranke uvlaće u gu.zice svojih glasaća pa i po cijenu bankrota federacije, samo da se njima nebi nešto nedaj bože desilo. Dodo svaka čast.
Eto kakav je borac za prava svojih kolega. On će dobiti penziju, a za kolege iz RS ga nije briga, samo će svoja prava tražiti isped zgrade FBiH, a nije rekao da će se boriti i za prava boraca iz RS. SVAKA TI ČAST...
Tako je rušenje rs-pljuca mora ići preko Lagumdžije i njegoih ublehaša. Tek kad padne crveni kmer onda se može ići dalje. do tada se strpiti i spremati.
PROBLEM JE STO BOSNJACI UZIMAJU ULOGU CIFUTA POSLIJE DRUGOG SVEJTSKOG RATA, SADA BI CITAVOM SVIJETU POKAZALI KAKO SU ONI JEDINE ZRTVE U RATU 92-95, BAS KO CIFUTI 1945. JOS TRAZE DA SU NACIJA, BAS KO CIFUTI 1945. SAMO PISU O BOSNJACKIM ZRTVAMA U SVOJIM MEDIJAMA, MADA SE NAZIVAJU NEZAVISNI, BAS KO CIFUTI 1945. TAKVE VAM LAZI USPJESTI NECE.
UZMIMO SVOJU SUDBINU I BUDUCNOST U RUKE I ISKREIRAJMO JE ONAKO DA SVI UZIVAMO U NJOJ RADECI I GRADECI U RBiH!!! https://www.facebook.com/groups/376296449089557/ Budi i ti ANTIDAYTON
Nećemo Aliju hoćemo Tita narod se pita!