Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radite nesto,nemojte samo kafe I pive ispijati I ogovarati postene ljude koji placaju porez!Ako ste borci za istinu I pravdu,prosvjedujte I kad zaposleni u TTU,Diti,Krivaji,Pretisu... nemaju plata,a dolaze redovni na posao godinama!!!Samo na sebe gledate!!!!
Moj otac,invalid rada,38 godina staza,penzija mu 386 KM!Ukinuli mu invalidski dodatak I suti ne prosvjeduje!Jos svako drugu noc cuva lokal za 150 KM!!Vas borce gledajuci mozete brdo razvaliti,a samo bi prosvjedovali!Trazite posla u Bingu,na autoputu,Konzumu..Kad umirovljenik sa 73 godine,nalazi posla,zasto vi s 45-50 godina starosti shesite i kukate
Treba im dati penzije kao i radnicima sa 40 godina staža u preduzeću. Ništa taj komandni kadar nije više zaslužan za odbranu Države nego i bilo koji drugi borac koji nema ništa.
1600 KM penzije,je li istina?
@Čaša ...znam da je bivši ministar odbrane Ibrahimović imao vojnu penziju od 1600 KM,a za ostale ne znam,zato pitam....pa kolika je ta penzija onda,što se krije....?????
Istina svi generali,komandanti,zlatne znacke imaju tolike iznose..
U ovoj državi protestuju oni koji ne bi trebali da protestuju a šute oni kojima je došlo do guše....sve naopako
Mislim da je ipak sramota da 1 doktor sa 40 god radnog staza ima manju penhiju od obicnog borca
Pa kolike su to njima penzije ?!
ti si polako kad je taj folklor svirao
Ovi delegati, trebaju u Beogradu tražiti svoje benefite,sve ovo treba najuriti usranom motkom,posebno ovog idiota Drekovića.Svukao je GRAS u ravan sa tadašnjim direktorom i još su na slobodi,to može samo u BiH.
Mars stoko amputirci bez nogu imaju po ovom zakonu 326km penziju a vi zdravi,pravi,radno sposobni po 2000km...
@Čaša prijatelju ja imam 326km a htio sam iako sam invalid tezi da radim.Moj komsija koji je sjedio u stabu dok sam ja ginuo na terenu ima sada 1700km penzije koju su mu smanjili sa 2000km,papire imamo i on i ja i nikakv problem da sve dokumetujemo pa da vidimo ko laze.
@Čaša Bogami ti se trebas dobro informisati.Svi RVI invalidi sa stazom i bez po privremenom rjesenju o povoljnijem penzionisanju imaju 326,17km penzije.Svi ostali posebno oni koji imaju odlicja,zlatne znacke itd itd imaju puno vece penzije.Razgranici vojne invalide i demobilisane borce jer su to sasvim druge kategorije i drugacije se obracunavaju penzije.Ja sam amputirac bez obje noge sa 30 godina staza i imam penziju 326km a znam ih koji imaju pet puta vecu penziju,kako to???
prvo svu stoku koju stebuclanili istjeran te iz boravke organizacije i biće svima fino. Para na guzove nema nigdje a i u BiH ih ako Bog da neće biti za takve. LP Bosna 22
Niste zaradili/zaslužili ni to što primate.... Sram vas bilo kao i onih koji vam to omogućiše ... Sve vas stavit na 326,17 KM mada vam ni to ne pripada ...!!!
Kakav je ono krajnje udesno penzionisani SDA RATNI ZLOČINAC IZ HAGA ??
POmoćnik onog osuđenog na slici skroz gore u HAgu radi onih na slici odmah ispod njega ??? Tipična SDA ikonografija, FUUUJ !
Da li će i firme iz arapskog svijeta za promet nekretninama protestvovat ? Prema podacima Večernjeg lista, akcijom je bilo obuhvaćeno 108 tvrtki u BiH čiji su vlasnici stranci. Od tog broja, 71 tvrtka je u vlasništvu državljana Kuvajta, 13 Libije, 12 UAE, 10 Sirije i dva iz Katara. Buroj je akcijom MUPOa sa 4,5 miliajrde pao na 40 miliona, a u kako se istraga bude dalje odvijala na kraju neće više biti uloženo od 4 miliona NAŠIH PARA. Koje mu je dosad poklonila dinamična trojka: Konaković &Co