Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A za čijeg qurca zdravlje treba čekat drugu polovicu IX mjeseca ... ? ? ? Da se to ne očekuje da se do tada možda nešto promijeni na bolje ... ! ! ! Penzići na ulice, i to O D M A H . . . ! ! !
Jadni vi. Da li vam je to savjetovao ,,onaj,, što vas kao bajagi predstavlja a u stvari postavljen je samo da baca pijesak u oči jadnim penzionerima i da ih što bolje zavarava. Nemat vi jadnici jadni i gladni ništa od mirnih protesta a za bilo kakve druge proteste, na žalost, niste ni zdravstveno sposobni pa vam je to što vam je i koliko još ostalo a živite sudbina da gladujete i da budete željni svega na svijetu. Penzići to vam je dao onaj za koga ste glasali, vaš mili, dragi, Bošnjak Bakir Izetbegović. Znate da je on alva i omega u Federaciji pa znači da se on pita i za penzije ali one je prebogat, presit, prenahranjen i on je zaboravio na sve što je u rangu ispod njega, nema on pojma da penzići u Federaciji godinama ,,gledaju kud sunce hoda, i gladuju li gladuju. Opet na sljedećim izborima obavezno penzići glasajte za Izetbegovića i za SDA tako da nakon toga potpisujem za vaše penzije neće ni biti sredstava nego budite sretni dok vam daje ovu ,,sadaku,, jer uskoro neće dati ni to
e Bosno moja! Ovi političari sva koplja lome na najslabijima...veliki su to heroji-mislim ovaj politički milje
mirni protest nikada nikom nije pomogao. nigdje u svetu.
Penzioneri, molite vi Boga da penzija uopće bude. Nema para! Zahtjevi su vam realni, ali neostvarivi. Vi kao da ne znate kakvo nam je stanje u državi? Budite solidarni. Nemojte da nam budžetlije sličajno počnu kresati svoje plaće radi vas. I šta ćete postići protestima? Haha, ne boje se oni mirnih protesta, pogotovo iznemoglih i gladnih penzionera koji nemaju snage čak ni podići svoj glas. Bolje sjedite kući, jer zbog nerviranja skače pritisak, a onda dolazi infarkt ili moždani udar. Smrt je idealan ishod, ali invaliditet je koban. Oni upravo žele vaše nerviranje da vas što više umre. Bit će vas manje na spisku PIO/MIO. Zato, penzioneri, pamet u glavu. :)
penzići, puške i grablje u ruke i juriš. ima vas više od kineza, kmeeeeee.
penzići na aparatima.
kolega..vidim da ti inteligencija nije jaca strana..a bome ni obraza nemas...ali zar nemas nikog u familiji ko prezivljava od svoje penzije...ocigledno nemas,,,jer da imas razumio bi te ljude....kad vidim koliko gamadi ovdje ima...samo jedno mi pada na pamet...
stari mi penzić tak da je i on na aparatima.. a sićušna mu je penzija, 600 eura, kmeeeeeee.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...u mene žđedo nije ni za prosli mjesec primio pa se ne buni sto znaci da se more i brez pemzije.
nakon raspada naseg imperium romanorum-a , pars ili dio svijeta kojim smo mi vladali mnogo se podijelio.