Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tražite od stranaka za koje redovno glasate, čekate u redovima prije nego što se otvori glasačko mjesto.
@suština Nikad oni sebi priznati neće da su podržali razbijanje Jugoslavije i sve nas gurnuli u rat..,to su te generacije.
Vi ih i birate. Procentualno penzioneri najviše glasaju za stranke u vlasti. A ovi im tako vraćaju.
To treba potrovati kao pacove !!!
40 godina ćute i trpe i sad bi se bunili he he
Vi penzioneri samo njuskate smradate gledate ko sta u kesi nosi a po stare dane radujete se svakome jutru vise nego vasa djeca. U Titino doba ste mu i pjevali a sada sklapate sporazum sa Vladom i javno lazete. Nikakva ponosa nemate i los ste primjer mladima koji ce govna jesti zbog vas
Nista vi necete jer ste opet po ko zna koji put sklopili sa đavolom dogovor.
Kad stare drtine počnu rušit. Biće šou. : )
Evo vam dobar prijedlog. Izađite penzioneri na proteste sutra, na +40 stepeni i prekosutra će se moći preživjelim penzije povećati čak za 40%.
Izace penzioneri u zicugu,penzioneri sjede,naglabaju,tracaju i gledaju ko sta radi,sta nosi i ko je prosao mahalom.
koliko vas Ima da glasate za stranku penzionera svi a ne svako za svog vi bi trebali ove sadasnje politicare skinuti sa vlasti pa DA vide kako se zivi
ma nigdje veze nema od toga nista
Bice opet suplje obecanje i protesti nece biti,mi smo pogan od naroda,,
Halalit ćemo vam, dragi penzioneri, ako ne izađete na proteste jedino i samo u slučaju da apstinirate i od slijedećih izbora. Hvala!
Ne serite ni vi penz ovi gadovi su rekli fino danas da nemaju za sviju pa sta sad serete kao prevarili vas oni hoce da ovima do 1998 povecaju a vi kao necete
hajmo svi
Treba dupe odljepit sa sjedista
Prodala vas vaša stranka penzioneri, ušli u koaliciju sa SDA dželatima. Naoružajte se penzioneri i u napad. Časna smrt ili pobjeda nad dželatima.