Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko ne valja ali od SDA gorih nema. Nikad niko sa njima ne treba uci u bilo kakvu kosliciju.
Takođe yyebem Šćepi mamu izdajničku , on je za sve kriv.
SBB JE ZLO OVE DRŽAVE!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa samo jos budale vjeruju Fahrudinu Radoncicu. Pa koliko je ismijao i ponizio svoje glasace samo sa ulaskom u koaliciju sa SDA, a na prici protiv SDA i obecanju o borbi protiv njih je dobio skoro sve glasove.
ma vidi se da je ovaj Rapa SDA igrac, i sad mu SBB smeta, i treba da ide u redovnu proceduru, a ne brzinski donijeti zakon, pun nedostataka, proturiti ga i evo na kraju SDA im rijese probleme, sta su radili sve prethodne godine... nesposobnjakovici i lopovi
SBB je u pravu ! Zakon je diskriminatorski,ne može penzije povečavati 10 % onima do 98' a samo 5 % onima do 2008.Ili si penzioner ili nisi. Ovdje nema plavih ni crvenih svi su bijeda osim generala.
Ovaj put popu** ga Fahro i to dobrovoljno. Sad ima i penzionere protiv sebe. Radujem se što su šanse SBB-a, na sljedećim izborima, sve manje i manje.
jest mi zao ove SDA placenike po komentarima, koliko vam placaju za ovake uvrijedljive odron komentare majke vam, malo ulja, brasna ?
ama ljudi ba, ne blokira Fahro! Novaliću daj ostavke i pusti pametne, iskusne i uspješne da obavljaju posao.
šatro je rapa -prezime je para hahaaaa
Hajde SDA manite se corava posla, pustite druge ljude na miru jer vi ste krivi za sve istina boli
Jaka ova zima bice vune!! Hahaha
Nije mi jasno sto ovi krimosi prave problem sto zakon ide u redovnu proceduru! Joj ovih zelenasa veceras! A taj Rapa ne treba vise ulicne pse da predstavlja nikog seoska varalica koja radi ne za interese penzionera vec svoje "stranke" covjek od SDA dobio sve sto je mogao! Sad mu garant platili da huskacki djeluje zajedno sa ovim jadnicima sto za 50 KM pljuju po svemu sto nije SDA! Fuj! Sram vas i stid bilo ovce!
oprostite, može li mi neko reči, ko je na vlasti? aha, SDA - pa onda su oni krivi za nastalu situaciju
sda,sbb i hdz oni su na vlasti
Koji spin predsjednika udruzenja penzionera..pa on je sam iz SDA logicno da napada SBB
Fahro, ne daj se. Tvoja politika je pravedna...a to uhljebima ne odgovara
SDA se boji Fahre jer jedino njega ne moze potkupiti..a moc SDA je sto sve potkupi na racun sirotinje koja im se zahvaljuje na brasnu i ulju pred izbore
Kako ne moze kad su oni tri godine sa sda u vlasti,zar nije Fahro izjavljivalo da se ostali boje te grande bosnjacke koalicije.Fahro uhljebio uhljebe,postavio direktore pa sad kao nije bio sa sda.Obecavo velike investicije ak ni kilometar autoputa nije napravio.O cemu ti govoris ili su ti obecali radno mjesto ili si ga vec dobio ili plitko ramisljas.Cetvrte nema
Kriminalnoj organizaciji muka sto se raspadaju, pa krenuli druge napadati
SDA je zlo, sve majstori spinovanja FUJ