Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVI CETE VI OPET ZA SDA GLASATI
dd44 sto nece glasati koliko ih je samo u SAdobilo stanove od SDA pa sad ne mogu ni dazbine da placaju a nece nazad na selo da rade
@BiHer nije tacno majmune. najvise propasti ti zeli SDA koja ti unisti drzavu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
SDA ste birali 20 god? Sta hoćete sad? Birali ste podaničku i kriminalnu politiku! Sto je najgore opet cete ih birati!!
80 godina ima nema sta da jede zali se radijo 60 godina penzija 320 km.kreten uzmi automat rokni nekog gore u vladi i imaces tri obroka u zenici na vrijeme .svakako nes zivit jos 80 .barem umri sit .
U mene mati ima 230 km penzije, koji 320 .
Ne bi sjala ovako jako ova moja lijepa avlija ja bih svjetlo zvao mrakom da te nije Alija
Prvo uvesti zakon o zabrani glasanja od 65 godina,pa na dalje.Kao u Poljskoj.Pa onda neka traze svoja prava.Oni su nas najvise doveli do ovake lose situacije u nasoj drzavi.Potkupljena i naivna bagra,koja svjesno ili nesvjesno tjeraju svoju djecu,unucad da idu odavde.Za ovako nesto,samo omladina ima neke sanse da se nesto organizuje i da predlozi neke promjene i ustrajati na tome.Ali,kako vidim.Nasa omladina je u nekoj apatiji sve dublje.Na zalost.
Odakle info o zabrani glasanja za Poljake starije od 65?
@Asaco Prosle godine,cini mi se.U Poljskoj je trebao pobijediti neki njihov pretstavnik.Nakon toga su ustanovili da prilikom glasanja ima najvise potkupljenih penzionera,pa su ponovili glasanje,stim sto su uveli zabranu glasanja starijim od 65 godina.
jeste li kamenja nakupili
430 hiljada penzionera.pa ima in vise nego radnika.dobro je da imaju ikakve penzije
KUPICE IH VLADA SUPLJIM OBECANJIMA I RAZICE SE U 2 SATA..OVO JE PRILIKA GRADZANI,STUDENTI,LJEKARI I SVI KOJI ZIVIMO U OVOM GROTLU,DA DANAS SVI IZADZEMO NA MIRNE PROTESTE I OVU KOMPLETNU POLITICKU STRUKTURU MAKNEMO SA VLASTI,,,POCEV OD MJESNI ZAJEDNICA DO ONE TROJICE BIKOVA..
Posle bikova tu je evropski namještenici koji upravljaju Protektoratom, okupatorska sila Nato, UN.
Ogradili se metalnim ogradama od penzionera.... Sram i stid da ih bude ljudi koji su svoj radni vijek proveli radeći za njihove fotelje...
Pogledajte trailer za tursku seriju "Alija" o životu Alije Izetbegovića
Samo ako ima epizoda "Zlatne kašike"
@djigibau Ne bi sjala ovako jako ova moja lijepa avlija ja bih svjetlo zvao mrakom da te nije Alija ;) ;) ;)
15.000 ne dodje ni kad reprezentacija igra
SVI NA PROTESTE DANAS, BEZ OBZIRA STO NISMO PENZIONERI. BICEMO A STANJE CE BITI JOS GORE OD OVOGA SADA...
SDA - jer norood zna!
SDA ovcetine...zbog ovakvih "glasaca" mi mladi moramo ispastati...njima paket nama reket
Kaze ministrica financija federacije mladi ce dobiti poticaj za kupovinu stana, a taj poticaj je tako sto ce kamata biti 3 , a ne 6. Pa mozes ti legendo staviti kamatnu stopu 1 kad vecina nema posla da bi mogla toliki kredit otplatit.
jesu li ovo one generacije sto im nije bilo dobro i titovo vrijeme i sto su nas odvele u rat i ostavili za sobom pustos u amanet? jesu li ovo one generacije koje nam i dan danas koje sudbinu svojim redovnim izlaskom na izbore i glasanjem za jedne te iste zadnjih 28 godina? jesu li ovo one generacije sto su za sobom pogasile gigante i ostavile nas bez vode, prevoza i rastjeralo djecu po bijelom svijetu da im salje novce iz dijaspore? da to su generacije 1940-1960!