Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene ovo sramota citati, a ne komentirati.
Ne gine mi manikir ,pedikir fitnes a,malo ostaviti i za zicaru
pa koliko onda dobiju penzioneri sa 320KM penzije, 430 ili isti iznos kao prije
Rapa i Omerefendić su kolaboracionisti SmraDovA, izdali su 450.000 ljudi radi kafe i hurmašice sa Vladom ( ne mislim na Vladimira nego na Vladu FBIH.)
Mala ispravka: Neprincipijelna koalicija Udruženja penzionera FBIH mimo ovlaštenja 450.000 penzionera zaključila ''pakt o nenapadanju'' sa Vladom FBIH i vladajućom Bošnjačkom strankom ( bez ovlaštenja Bošnjačkog naroda ) uz ''himber i hurmašice''. Penzioneri tražili ste, ''dobili ste ga evo....''
Neki pozitivan pomak u našoj zemlji.
uocite razliku ove i prethodnih vlada, hvala i lijep pozdrav!