Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li realno da Klix napiše pencilin umjesto penicilin? Krajnje je vrijeme da zaposlite lektora. A projekat je divno zamišljen. Krajnje je vrijeme da se stane u kraj beskrajnim kolonama u 8 ujutro i 5 popodne.
Kada nesta naprave vjerovacu. Prije 5 godina, prije izbora naravno, se pricalo da ce BiH postati nejvece gradiliste u Evropi. Ako pod tim misle na most u Halilovicima koji se pravi dvije godine (duzina 20 metara), Vranduk, 0 km autoputa u pravu su bili.
@akuzativ ŠUTI KAD NEMAŠ POJMA!!
@sandzo_saudijanac Dobro, de nas prosvijetli, o ti mudri sandzo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Onda sa cetiri trake na Otoci kod kruznog toka zacepe sve na dvije trake, tj. Na jednu za svaki pravac i tu nastaje havarija! Ukljucenje za Buca Potok treba prosiriti na cetiri trake, Drinsku od kruznog toka u Boljakovom Potoku do Fabrike Duhana. Znaci od Boljakovog p. Tu je najgore, zacepi tu do prvog semafora u Buca City. Onda na Cvili 1, zacepi do Alipasinog Mosta. Zar ne bi bilo extra da kroz grad idu 4 trake na nadvoznjaku izdignute sa petljama ?
U Sarajevo od Bascarsije do Stupa treba sve promjeniti, nadvoznjaci, petlje, kruzni tokovi u Halilovicima, Stupu, Kod Masinske skole, Malti, Cvili, Otoci, A. polju i mostu. Inace zajebite svu pricu. Neka je 2 milijarde ali da se uradi vise!
Sve je to OK...samo jos nisu napisali ili su ovi iz općine namjerno prešutjeli da još nisu riješeni imovisko pravni odnosi...a to je najbitnija stvar !!!
Ko dozivi prica ce
Dosta pi pomoglo i kada bi se guzeljanju i auto-školama tokom špice od 20 km/h stalo u kraj.
Vlast koja za 25 godina od Daytona ništa nije napravila odnosno vrlo malo neće ni u budućnosti ništa napraviti. To je valjda logično . Vlast je po prvi put dobila konkurenciju u kantonu Sa pa bezglavo obećava da će svašta praviti jer šansa da će ostati bez pipe poslije 25 godina je ogromna
Nemojte se zavaravati ovo nije radi građana ni radi guzvi, vec radi tržnih centara i novih nebodera koji se grade u toj ulici da mogu hađije što ce kupiti stanove voziti po ravnom asfaltu
Riješite problem remize i glupog semafora za tramvaj koji ne izlazi sa terminala i time ćete riješiti i problem gužvi. Ne može semafor jednostavno onakvim tempom raditi nedopustivo je da se ne uskladi sa ostalim semaforima i stvori potreban "zeleni val". Od Č. Vile do RTV-a najlošiji tajming semafora ni uz šta usklađeni nisu zato se i stvara taj čep kod Otoke
Crveno gori 30 sekundi i stvori odmah 100 auta u koloni a zeleno traje jedva 15 u vrh glave, govorim o spornom semaforu kod bazena Otoka tzv remiza, katastrofa urađen tajming i usklađivanje sa ostalim semaforima prije i poslije njega
@User10294 Potpisujem!
A naši "prvaci" veselo dali podršku zajedničkim veselim slikama, čovjeku koji razvaljuje susjednu zemlju, dan prije nego je ovaj počeo to raditi?? Da li se može to gledati na ovaj način?
Alaj mi možemo njavljivati?? Erdogan u 3 dana otvori radove na autocesti u dvije države, zarati sa Sirijom i nagovori se i priprijeti Evropi. A mi pratimo fudbal???
Gradski autoput gospodo. To je prioritet, a sve ovo ostalo je samo zamazivanje ociju!
Na svakoj raskrsnici uvode semafor i kruzni tok, prave od glavnog grada lavirint, mostar, tuzla i banjaluka su dosta sredjini po tom pitanju.
Bitno je da se posjece ono malo drvoreda sto je ostalo u gradu, a cep se nece rijesti dok se ne rijesi problem kruznog u Buljakovom i na Otoci (citaj vozacke kulture i pravila)
Samo kod nas se vodovodne i kanalizacione cijevi polažu ispod saobraćajnice i uvijek isti problemi. Da makar onaj šaht postave u sredinu trake. Ovako svaki šaht moraš pogoditi jednom stranom. Retardi jedni položite sve što treba ispod trotoara.
@ZIPPO MISLIŠ DA TI TVOJ POSO (AKO GA IMAŠ) DOBRO RADIŠ?? U SVEMU STE LOŠI, SAMO DA SE HVALITE KOLKI STE DORBI U TOME STE NAJBOLJI!!
ViK nema para.Al zato u koju god birtiju udješ,radnici ViK-a spojili stolove,meze,piće itd
koliko stabala će biti posječeno baš se pitam