Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Previse lazi i iskrivljivanja istine, previse spinovanja, previse manipulacije lajkovima i dislajkovima po BH portalima… Stice se dojam da netko namjerno po BH medijima stvara nekakavu bolesnu ratnu psihozu nepovjerenja, te huska ili indoktrinira ljude nastojeci ogaditi nase narode jedne drugima. Prestrasno u sto se pretvara ovo nase drustvo i drzava. Prestrasno i prezalosno! :(((((((((( BOZE SACUVAJ!
Halali Maro ako stvarno nisi, mi se baš izlajasmo.
Kazu Lazna vijest je na ptvoj stranici sa 1000 komentara a prava vijest u sredini sa 40 komentara. Gdje su sad oni "demokratićni " koji su razapinjali ministricu ?
do kad ce ovi biti na ovim funkcijama, dobro je vise ajmo razlaz nisam za vase glasao!
Regularno je sve...sve je ok...kod nas mediji od svega prave negativnost!!!
Jesi zabranila, ali to nije poenta. Poenta je da se pereš što samo stvara još goru sliku o tebi.
ma 100% bila zabranila krava kad je niko nije bendo ni 2% sad da ne ispadne glupača priča da nije. obična kravetina bez ikakve stvarne funkcije.
Počasna jedinica i jedinica za odavanje počasti velika razlika, drastična razlika ma bajžiiiiiiiii ahahahahahahahahaha
zar ova nije uhapsena radi one love sto nesta...
Kakva je to vojska bez aviona?
KO je vrhovni zapovjednik oružanih snaga BiH? Uvijek se učilo da je to Predsjedništo BiH. Kakva ministrica i k i p.