Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da proglase Mustafu Busuladžića za počasnog kolaboracionistu Sarajeva?
Erdoganov režim je takav da najveći živući fudbaler Turske Hakan Šukur, najveći živući košarkaš Enes Kanter i najveći živući pisac Orhan Pamuk, ne mogu ući u Tursku.
@brundo, znaš li koliko je vođa u historiji, vrlo, vrlo loših, imalo podršku naroda?
Koja je razlika između onih koji kažu da se u Srebrenici nije desio akt genocida od onih kojih kažu da se nad Armenima u 1. svjetskom ratu nije desio akt genocida?
@Trump2020 Konvencija o genocidu je usvojena 1948. i ne može se primjenjivati na 19. stoljeće. U protivnom bismo imali mnogo genocida, od krstaških ratova, kolonizacija, uništenja Indijanaca, Aboridžina itd. Ne mogu šuplje, mrš.
@dream Kako samo glup argument. Znači ni Holokaust nije genocid. I još nešto, 1. svjetski rat se desio u 20. stoljeću čovječe, a ne 19.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
OVAJ ORHAN MEHAK KO
Znate li vi uopšte šta je ksenofobija? Kakve veze ovo ima sa ksenofobijom? Osim toga, ne možete nešto nazivati genocidom kad to nije pravni fakat. Konvencija o genocidu je usvojena 1948. i ne može se primjenjivati na 19. stoljeće. U protivnom bismo imali mnogo genocida, od krstaških ratova, kolonizacija, uništenja Indijanaca, Aboridžina itd. Ne mogu šuplje, mrš.
Sud je rekao i da Srbija nije izvršila agresiju na BiH, pa opet to bosanski muslimani provlače, čak i vodeći političari!
@6Odred Koji sud, papčino đikanska? 😁
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Katastrofa!!! Niko normalan u svijetu na nas neće gledati, osim kao na najzabitiju ideološku selendru. A onda ćemo pričati što se niko od srba ne nađe da da priča o genocidu. Baš licemjerno.
Kako 4 Turčina zamjene sijalicu? - Sjednu i puste Bošnjaka da im to uradi.
@6Odred Ne nego gooze srpske žene dok Srbi to izmijenjaju.