Komentari (231)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo je treba upitati da li je bio genocid u Srebrenici kad već govori za RTRS, pa da vidimo na čijoj je ona strani historije.
Gostovala na televiziji RS. Pričala o turisti koji je snimio djecu u kavezima. Otkud turista da se tu šeta? Kasnije otkriveno da je snimak od ranije i ko zna ko je na njemu. Ne pada joj na pamet da se izvini za lažne informacije, samo dalje agresivno napada. Pametnom i više nego dovoljno.
nju ocito niko ne kara..previse je frustrirana a komsic je nece a ko ce je vid je kaka je ko akrep
E moj Komsicu...kada bi bilo razuma I logike gdje bi nam bio kraj. Sve joj lijepo kazes...ali ta ista godpodja ce sutra na rucak sa Covicem, Dodikom ili nekim drugim NDH predstavnikom ili ghenocidasem. Hamasov pote je terorizam I najveca glupost koju su mogli napraviti. Sa druge strane ovo laprdanje od strane gospodje dok se druze sa HDZ pavelicima je umjetnost
To ljiljane ❤️❤️❤️👏👏👏
Komso malo dosao k sebi! Popustila maxsuzija?
Komsic vrlo dobro odgovorio, pitanje je moze li ova zena to shvatiti...
Gospodin Komsic nije nikakav drugi nego onakav kakav jeste . Gospodicu ili Gospodu treba vratiti u skolske klupe ali u Palestinu da se uci sa Palestinsom djecom pa kada zavrsi skolu da dode i bude ono sto sada jeste.
Jes joj ga sukno Zeljko. Svaka cast
Gospodin Komšić ne razumije da za Izrael postoji casus belli (povod za rat) i da se vrši medijska (propagandna) priprema za mnogo veći rat u kojem bi mogle biti raskomadane države poput Libana i Sirije. Za izraelsku strategiju Palestinci su od efemernog značaja jer po prilici trenutnih odnosa u svijetu niko im neće priteći u pomoć tako da je njihova sudbina već ispisana. Ova verbalna razmjena "vatre" nama nikakva značaja i učinka.
Ovaj Komšić veći musliman od Muhameda...
Imamo i mi svoj holokaust koji se zove SREBRENICA
Židovi i mislimani u BiH imaju jednu zajednicku odrednicu i jako su si slicni a da to i ne shvacaju. Svi pokusavaju monetizirati ulogu zrtve u politicke svrhe :)
Dizite se Husein Kapetane i Ban Kuline, da vidite kakve Bosna ima sinove
Bravo majstore svaka čast
Mogu li naši Jevreji otići kod ove žene da joj objasne u kojoj je sredini ambasadorka . Pa nisu oni pored cjele Evrope došli u Bosnu kod ljudoždera već kod ljudetina koji znaju šta je ispravno a šta nije. bolje od prosjeka.
Podrzavam receno!