Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije kriva Manja krivi su pacenici koji ulaze u nju!Treba jos jednog Karadzica posslati nek nas granitira ovaj nas nije naucio pameti
mene ne čudi što je Sarajevo bilo u opsadi 4 godine...
Vrijeme je da se pitanje ugroženosti Srba u Sarajevu ozbiljno razmotri :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ma ko kupuje kod vas i ne zasluzuje bolje
Haram svakome ko ide u te pekare
Omiljeno mjesto FGR krmožderskih njuški (mahom glasača i članova Naše Stranke) koji vole komadić krmetine iz Manje, više nego kamion pun hljebova iz sarajevskih pekara sa halal certifikatom.
Pa bice da inspekcija laze ili da vam je neko podvalio, vas gazda je postenjacina i nema sanse da bi on nesto slicno uradio
Ma istjerati ga iz Sarajeva i kraj price ba
Fino vam kazem. Vidi se zasto je Sarajevo bilo pod opsadom 4 godine, zasto se za 4 godine nije moglo probiti i deblokirati i na kraju dana, vidi se zasto je kanton dobijen mirnom reintegracijom, a ne vojnom akcijom. Hvala!
Pa prestanite da jedete meso i mirni ste.
Federalni veterinarski inspektorat kantona Sarajevo - zna li neko šta je ovo i kako može biti Federalni inspektorat kantona?
Kod ovog i da je zem-zem vodom poskropljeno nije za nas.
Izgleda da je granatiranje bilo znak da malo dođemo sebi. I izgleda da nam opet treba granatiranje?
Pretpostavljam da je to neki 'ovlasteni' laboratorij u Banjaluci ili Beogradu.
Bosna je izgleda od vijecnice do aerodroma. Sve iza toga sarajlice smatraju barbarima. Da Bog da vas opet bombardovali stoko. Ko da Himler u Tel Avivu otvori pivnicu.
Da Bog da ti majku bombardovali smradu jedan
Ku.ca mi se napuši.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vi ćete napustiti naše tržište jer ste nepoželjni zbog pročetničkih stavova vašeg vlasnika taman da je najbolja junetina na svijetu u tom bureku.
Ja samo kod njih kupujem jer su najbolji sa kvalitetom
ahah,nismo vas puno opoganili, malo smo, u tragovima..Mrs
Samo nek bošnjo kupuje i ne gleda ni gdje ni šta kupuje,tako mu i treba...
Jbga što si srao bespotrebno, jad hoće da nekoga unište, ima načina, tako da bavite, se, svojim biznisom, a ne politikom i botovanjem nacionalista
Tko kod njih kupuje gori je od krmeta