Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EUFORIČNI ČETNICI KOSTOBACANI (USPOREDBE): Aleksandar Vučić (snajperista sa jevrejskog groblja 1993-e) se zadnjih nekoliko dana histerično osmjehuje i raduje. Gavrilo Princip (bombaš, trovač i revolveraš 1914-e) se slično histerično osmjehivao i radovao.
TERORISTI SPAVAČI I RUSKA NAIVNOST: Ja lično smatram da Rusija nema interes da svjesno bude saučesnik u procesu uništenja čovječanstva, ali evidentirano je da posljednji bombaški napad napad na američku ambasadu u Podgorici koincidira sa posjetom Gospodina Sergeja Lavrova sočegradskoj ojebini ( takozvni Beograd ).
ma jadne su i te katolicke gimnazije ---pogledajte snimke u travniku katz.gimnazije i predavanje prof. i ucenika kakvi su im stavovi ..jadno i bolesno - sve se pretvorilo u politicko obrazovanje ..... i umjesto da se oni pobune protiv sustava dvije skole pod jednim krovom ili segregacija drugih .... naprotiv-samo cutanje ...
Ovaj žMirko Peyyanovicc će i mrtav dolaziti po penziju i baviti se politikom, jes' draga para sefte, jel'de ratni profiteru?
crkni od zavisti uljudbeni skutore
A što smo mi uopšte uprli da uđemo u NATO? Da li mi to baš želimo, ili je na stolu podjela interesnih sfera? Ko mi, eto, nešta bitni, pa je važno hoćemo li u NATO. Logičnije je da se približavamo Rusiji. Ovo nas naši prijatelji i okupatori za naše dobro, Turci, savjetuju?
opanke pritegni i parvac preko Drine
@spreca. Haj ne seri! Nisam ja tema, glupanderu.
T R E H N I M E B A B O O Š Lj I V U Epaaaa
Sva se koplja preko Balkana lome. Sta ces, ne da nam se nikako...
A jeste li spomenuli Covica koji ga doji Dodiku (Ruskom pijunu)
Joj divi ovih senilnih starkelja, šatro neke konferencije, doktori nauka, a niko od njih ne zna ni beknuti neki strani jezik. Samo čekaju da se završi konferencija da se privale na đabnu mezu i piće, i to je uspješna konferencija.
sreca da ovi mladi lavovi izetbegovic, dodik i covi imaju istinske diplome doktora nauka i perfektno govore pregrst stranih jezika
Inače, kad ja ispred Tihićeve SDA struje , kažem da je Denis Zvizdić mandžurijski kandidat , da ne kažem trojanski konj HDZa, da je izdajnik i da će ako bude kandidat za Predsjedništvo BiH ustvari biti drugi HDZ-ov kandidat, niko mi ne vjeruje , ni predsjednik Bakir.