Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Među građanima se treba organizovati samostalna tajna grupa koja će likvidirati pedofile i predatore kad ih već zakon ne može kazniti adekvatno i ne daje im više od par godina zatvora za ova najodvratnija krivična djela.
trebaju gradjani popusit karnu - ne mrdaju za osnovne zivotne stvari i potrebe..... milijarde im se bacaju u vazduh i rasipaju - bogate se politicari preko njihovih ledja - politicarski milioneri koji marke nisu zaradili u zivotu ima ih hiljade..... i da se organizuju da nafatavaju pedofile..... neka prvo roditelji vaspitavaju svoju djecu.... i zastite adekvatno.
DA JE IMAO LISICE NA NOGAMA NEBI POBJEGAO
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma ovo je toliko ofirno dogovoreno. Da lik iskoci iz suda i pobjegne iz drzave, koga vi budalom pravite?
Dogovoreno s kim i zbog cega bi bilo dogovoreno? Ko sem pedofila iz Federacije, doticnog Ivice bi imao koristi? Ajde kad pisete, budite jasniji ako nista! @doodlejump
To su ti nase vjecite teorije zavjere. Eto nekome je bitan taj smrdo pa ce ga pustiti da pobjegne.
Konta da je ovo 92 pa da pod okriljem RS terorista moze provodit nasilje i silovanja
Ja da sam pajkan, ne bi mi pobjegao ni u snovima, radije bih ga propucao, nego pustio da mi umakne..
u Srbiji je najsigurniji tamo su svi olosi , ovaj je dobro došao sigurno . Kad su im ratni zločinci heroji i radikalni ljudi političari dokle će ovaj dogurat , možda mu spomenik naprave uz presednistva.
Ovo bi bio interesantan lov
Ove sudije treba pozatvarati, ženske policajka ne vrše nikakvu funkciju. Znači čim je otkrila majka, automatski ide u zatvor, nema ba da sr šeta po sudovima ili noge vezati bukagijama, lancima. Serem vam se u demokratiju i ko fol suđenja, zato ubijaju žene i manijaci hodaju po ulici još sr kurče. Sudije i tužioci si krivci, jedini krivci za sve što je loše, treba ih sve otpustiti, korumpirana stoka. Treba njihov neko da se nađe na meti, pa da vidimo kako će
Kao u filmovima, nemas lisice, udaris policajku i kroz prozor nestanes, i drzava te ne moze locirati, nesto tu ne stima
Kastrirat ga
U Zenicu ga dajte
Mater yebo svoju bolesnu, ovo treba kastrirat. Nekad mi se serijat cini kao najposteniji zakon na svijetu, po kratkom postupku odma.
Ovo mi se svidja, ime, prezime i slika, svakog pedofila treba ovako.
Sta 9 godina, ako ovo nije za dozivotne ne znam sta jeste.
Sta 9 godina, ako ovo nije za dozivotne ne znam sta jeste.
Jadu jadni!
Cemu sluzi policija onda ??? Ukinuti ih pa da sami brinemo o sebi .
i Dodik je pedofil