Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pedijatrija se preselila, PORODILIŠTE NIJE i neće još bar 5 godina jer zaboga država nema novaca, kamo su nestali svi ti dobrotvori, muzičari, poznati, održani koncerti... SRAMOTA! hoteli i džamije niču ko gljive, a porodilje leže u onoj klaonici od bolnice... SRAM VAS I STID!!!
ne serite svi koji i nisu bili na klinici a pricaju o uslovima,moja supruga je se porodila na kosevu i kaze da su super bili svi,gdje posteljinu mijenjaju tri puta na noc,cisto je jer sam ja bio snjom poslije poroda i sam se uvjerio, i naravno bez ijedne marke za podmicivanje,ali naravno kuci joj je sve tip top i stvarno nema razloga da se pekmezi ili slicno a mogla bi serbez skroz,jel to svi imaju apartmane na raspolaganju kad idu kod doktora
Bas lijepo da se trudnicama i novorodjenim bebama napokon priusti ono sto je normalno.Kao u prethodnom tekstu bice to super sve ako medicinsko osoblje nebudu gledali u koverte i vrste poklona nego raditi kao i svugdje u svijetu ljubaznost prema buducim majkama i bebicama.Ovo do sada sto je u kosevo bolnici za porodilje je haos......neuslovno, prljavo, neljubazno....Bolje su klaonice nego porodiliste, pa se iskreno nadam da ce Bolnica JEZERO osvijetliti buducnost
wow, hvala TURSKA!!!!
To ja i govorim cijelo jutro.... Nažalost...
Preselila je Pedijatrijska klinika, ali ne i ginekolosko-akuserska, za koju seu rekli krajem godine. Nacekace se porodilje jos u onoj strahoti od uslova.
konacno da se i to privelo kraju vrijeme je i bilo i nadam se da ce pacijenti imati kvalitetan tretman kao na zapadu a ne kao sto sam slusala od porodilja da im se babice samaraju i deru im se da budu tise,a nije da se falim vamo na zapadu se prema porodilji odnose da se to rijecima nemoze opisat masiraju te lijepo razgovraju pomazu u svemu i na kraju ti daju formular da ispunis ukoliko nesto nije bilo u redu i to sve ide kod direktora a ne ko ove nase babice ako im necusnes petobanku nece da te vidi KATASTROFA
napokon da se djeca mogu dostojanstveno lijeciti. Bio je red, kako je do sada bilo uzasno po 7 djece i njihove mame u malim sobama. neka su vise napravili, nadam se da ce se i osoblje malo poboljsati..
Neće do kraja 2010 a i to je upitno jer nije čest slučaj da se desi do datuma kojeg obećaju tako da će vjerojatno 2011.
A kad ce se porodiliste preseliti??
Ovdje nije riječ o porodiljama niti o bebama niti ova slika ima veze s ovim.... Ovo je pedijatrija a ne ginekologoija i akušerstvo.... Za porodilje će se čekati jo najmanje 2 godine da presele gore
Dzaba najmodernije klinike dok se svijest ne promjeni,zalosno je sto je doktorska uzrecica \"Mene je moja mati sama u polju rodila,sta se ti prenemazes i sl\" Ova nacija jos uvijek nije zasluzila da joj se djeca radjaju!
Bravi i svaka cast i da se u njoj radja zdrava,sretna i uspjesna BH nacija.Hvala svakom a nasim buducim majkama da im na toj klinici pomognu da sto lakse radaju nasu buducnost to jest nase nove gradjane BiH.Ljubaznost osoblja,dobra usluka i sposoban medecinski kadar je ono sto namtreba u toj klinici .Zvijeri dabicevih genocidasa su razorili izvor radjanja i buducnosti ali nie uspijo sada imamo jos bolju kliniku hvala jos jednom,veliki momenat za sve nas.
Bas lijepo! Jos samo da se doktori nauce ponasati prema porodiljama kao prema ljudskim bicima i da se nece nastaviti stara praksa nedodirljivih bez obzira koliko dokaza postojalo da su krivi, da su jadna djeca i rodilje umirale zbog njihove greske!!!!
hvala Bogu.. dugo je doktorski lobi odugovlacio sa ovim :D