Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma niko ni za 10 godina ne može POPRAVITI ono što su ZELENOKOŠULJAŠI uništavali 30 godina !!!Ko je omogućio da građ. lože na ĆUMUR, LOŽ ULJA, GUME..? Ko je dozvolio uvoz automobila, kamiona, autobusa starijih od 20 godina i da takva VOZILA se voze na LOŽ ULJA i bez KATALIZATORA...? Ko je omogućio BESPRAVNU GRADNJU NASELJA PO PADINAMA SARAJEVA i gradnju VISOKIH OBJEKTA ? Građani DVOSTRUKO plaćaju NEZNANJE i NEKOMPETENTNOST VLASTI i KVAZI STRUČNJAKA ! Stvoren je ZAČARANI KRUG !
@ponta60 Nije da se automobili uvoze, nego se voze stari još iz Yuge, i auti i kamioni. Nemože se više uvest automobil sa filterom Euro4 nego samo 5 ili više a narod onda nema para za bolje auto pa vozi staro, uveženo davno i prije nego su postojale Euro kvalifikacije.
BH Blokatori su zagadili i zrak...rastjerat ih ko Bog maglu!
Jbt nije danas bilo lose na polju.
znaci I nije toliko zagadjenje ako je doslo 0.01% gradjana sarajeva... cuj 50ak ljudi izaslo.. pa koga vi onda furate da je Sarajevo najzagadjeniji glavni grad il uopste grad...
A sade ce pola njih otici da sjedi po kaficima i zatvorenim mjestima gdje se pusi i nece im smetati..
Protesti prosli kako sam najavio u jednom predhodnom komentaru
podrška.džaba nam sve ako se potrujemo
Sto ne stave ove proteste nekad blizu kraja radnog vremena, puno nas ne moze jednostavno izaci sa posla u 12-13...
Nek imaju da sjede u Damasku i Manolu to je važnije
Došli i gaze travu hahahaha, ekolozi moji
Samo druga slika je najbolja,:"pusti pečat, ne vidiš ga mečat !". Ni Mak Dizdar to ne bi to mogao bolje opisati.
Kako klix.ba umanjuje broj gradjana kada je u pitanju nesto sto je usmjereno protiv aktuelne vlade, zalosno....jos zalosnije je kako se na slikama ne mogu uociti silni aktivisti udruzenja Eko akcija i Crvena, oni koji se po mnogim javnim raspravama gdje su na vlasi druge stranke izvan sestorke pojavljuju i predstavljaju kao zastitnici prirode i zdravlja.
sa 50 hiljada..bilo bi nesto..
povoljno stan na Otoci, kod mjerne stanice zagadjenja zraka, s namjestajem...
Maske djeci. Odlično rješenje! Još će dok se rodi čekat ga prvi uzdah s maskom na licu, da se odmah ne uguši.
kad se okupe u ovako malom broju treba to onda dobro natabati udri posred kicme bubreg razvaljivanje p..i.ke nek murija trenira strogocu na ovim.malim protestima