Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Januar09 POPISAM TI SE NA KONPLETNO, GENOCIDNO,DJIKANSKO SVETOSAVLJE.
@senko1958 uzivaj u 23 % poturceni, svim Srbima srecan dan Republike, uskoro do nezavisnosti !
Tuga i jad od sistema i drzave gdje sigurno vise prava uzivaju oni koji su je napadali i po njoj harali sa susjednim paraformacijama od onih koji su se istinski i svim srem borili za nju.
Zna se ko ne želi javni registar boraca , ne ''korisnika prava'' iz boračke zaštite nego jedninstevni registar pripadnika TO, organizatora i ARBIH, ( naravno potpuno isto je i kod HVO-Hrvatske komponente). To su članovi odbora SDAQ, istaknuti članovi, mnogi članovi Islamske zajednice ali ičlanova porodica, bliskih prijatelja, jataka, amidža, dajdži, tetaka, svastika, stranačkih prijatelja, minderaša, halkara, poslovnih partnera, biznismena, ''prijateljica'' i švalerki.
Tacno se ZNA! Potpis SLOBODNI COVJECE!
Sve govorim iz vlastitog iskustva i saznanja. U to su upleteni Ministarstva Odbrane i Ministarstvo bran9telja sa MInistarvima na kantonalnim/županijskim ali i opštinskim nivoima. Tu su zaposleni i postavljeni mnogi ''branitelji sistema i ovih kriminalnih radnji''. Kad tad će se otviriti oči Bošnjacima koji nemaju nuikakve veze s timk , nisu niti imaju bilo kakav interes niti su bili ili se nalaze među povlaštenim.
Ponavljam iz mjeseca u mjesec iz godine u godinu: ''Borci nikada neće dobiti ili imati jedinstveni registar pripadnika TO i ARBIH kao i HVO komponente'' zato što bi se time objelodanilo da je među propadnicima znatan broj ( procjene govore kod Bošnjaka oko 40.000 a kod Hrvata oko 15.000 ) osoba kojima je na razne načine priznat status . Tu ima jako puno simptizera, članova, aktivista i visokih funkcionera SDA, zatim ljudi iz Islamske zajednice....
zatim njihovih članova porodica, bliskih prijatelja, jataka, amidža, dajdži, tetaka, svastika, stranačkih prijatelja, minderaša, halkara, poslovnih partnera, bizni8smenha, ''prijateljica'' i švalerki.Govorim ovo na osnovu vlastitog istraživanja koje će kad tad otvoriti oči prije svega Bošnjacima ali treba to isto uradioti i sa Hrvatima podnonso HVO komponenti.
Prošetajte do Banjaluke...
ejjj jbg ! Ko je danas dezurni u Klixu!?? Sto brisete istinu? Sve ce vam se nadodat ako ste vjernici tamo anammm na drugom svijetu! A ako pak niste onda ce vam se nadodati kao Causesku family!
Parada boraca i u Sarajevu.Rekoh ja vama da i kod nas ne cvjetaju ruze.De vi malo zabavite se oko djikana,a to i jeste cilj nasih politicara.Mrznja,mrznja i samo mrznja.To je recept za bolje sutra.Naravno ironicno.
dok se u banjaluci betonira genocid naši hoće lovu
AL PROBLEM JE DEVETI JANUAR I DALJE... MUSLIMANI RJESAJITE PROBLEME ZIVJELA SRPSKA
I ponovo u krug, samo stoje i nistaaaa, a vlast sa prozora gleda i smije im se koje su to izgubljene duse, a ti sto strajkaju su vise isto dojadili, ili udji napravi haos kako treba (lupaj rusi i sl) ili se vise pokupite sa ceste jer tako nista niste postigli niti ce te, ako do sada niste skontali e onda imate problem mnogo veci
Gledam i zalim ove napacene jadnike za koga i zasto su ratovali i ginuli da bi sad saka hostaplera uzivala nad njima. Sjecam se jos kao mali da je u ex YU u svakoj instituciji i na svakim sluzbenim vratima pa sve do same ambulante stajalo : BORCI I RATNI VOJNI INVALIDI IMAJU PREDNOST ! Tako i u svemu ostalom.Kod T I T A nikad niti jedan borac a ni radnik nisu trazili svoja prava na ulici niti su za to imali potrebe.
budale stranačke
Tražit će se borci ali boraca više biti neće ... Nevjerovatna je sprega medijske manipulacije koja časkom prebroji "glave" i obavještajnog podzemlja kojima nikakvi protesti u FBIH - nisu u planu i interesu ... Danas je dan RSa, ako računate da će britanci za vas razmontirati RS , preko Dragičevića - tek onda ste u teškoj zabludi ... Vraćam se na početak. Tražiti će se borci ali boraca više biti neće ...
Talibani toliko mrze Republiku Srpsku da su od mržnje zaboravili i ove svoje ratne kukavice i ostavili ih da skapaju na ovoj zimi. Danas je Dan Republike Srpske i trebalo bi ovoj sirotinji iznijeti slanine i čvaraka da se malo najedu i da ih grije do ispunjenja njihovih zahtjeva. Republiko srećan ti rođendan!
ili ste bili dobrovoljci koji su branili "domovinu od agresora" ili ste bili placena vojska.......odlucite se
takvi kao ti bi bili zaklani i baceni u jame da nije ovih sto traze da se izjednace sa ostalima , to vise govori o tvojoj gluposti no o njihovom patrioizmu! Usput sta si ti radila dok su oni ratovali osim glabanja qurqine???
radjala djecu u nemogucim uslovima...pa ti vidi