Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jes mi ga žao,sin mu palio cigare sa novčanicama od 100 eur.goli otok je rijeešenje
Je l' ovo onaj bivši novinar i truhlač Senad Pećanin?
neutralna svrsim ti u maternicu seljacku
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vecina advokata su beskrupulozni sljam gori od onih koje i sami brane.
NE LAŽI, LOPOVE KAO ŠTO JE I ON. To su vašafiđkalska posla.. Kad pravosuđe, sudovi, policija ne radi ništa ne valja, kada počne da radi opet ne valja meni se čini da bi bilo OK samoda se hapsi fukara odnosno sirotinjsko građanstvo. U ovoj Federaciji ako barneš iole poznatije ime odmah ga muče i ko zna šta. Uvijek su mi bili gori oni koji izmišljanjem brane osumnjičenog nego sam osumnjičeni. Znamo mi ko je Balijagić, odavno, Policija,sudstvo samo naprijed ne pada narod na ove kretenske izjave (njih dva u ogromnim talovima) pa sada Pećanac nebira ni sredstva ni način da uznemiri javnost tobožnjim lošim postupannjem premma Balijagiću. Kamo da je sreće da je onako kako kaže Pećanac, puno manje bi bilo lopina i narod bi z Federaciji živio životdostojan čovjeka a ne bi živijeli kao psdi željni svega.
jeftin si senade, narocito sad kad si se sa balijagićima i mirnesom ajanovićem u kolo uhvatio. njega treba tuć i dok spava i dok terapiju prima. eto koliko su balijagići zlo. majmune sa rođenim sinom je pripremao ubistvo!!! ma fina, merhametli familija
Senad Pećanin je smrad no.1..
Ispravno postupaju, treba i tokom operacije da bude vezan i da drotovi asistiraju.
Ne znas sta je veći cirkus ovdje - advokat ili optuženi. Kako ga je Sidran nazvao davno jos... Čovjek HULJA :D
I BAKET TREBA SA NJIM MALO DA SE ODMORI.
Ovoj korumpiranoj zemlji može još samo pomoć da mene pustite na slobodu !
pecanina treba na drugi krevet vezati lisicama zajedno pored balijagica
KAntonalno tužilaštvo Sarajevo je u posjedu dokaza da je Bičakčić u svojstvu premijera NAREDBOM nanio štetu FBiH na stotine miliona KM prodajom goriva PO CIJENI NIŽOJ OD NABAVNE preko Energopetrola ahbabima iz SDA a naročito Dževadu Mlaći iz Bugojna po nižoj cijeni od nabavne. Nakon toga izjavljuje da je izuzetno situiran prilikom optužnice da si je ukrao od države i stan ! Od čega je situiran, osim od lunch paketa za vrijeme rata ili od dnevnica u zatvorskoj pilani u Foči PRIJE RATA ? ZAmislite Bičakčića vezanog lisicama ? Zamislite Mlaću vezanog lisicama za ubistvo 26 bugojanskih Hrvata ? Jest reče kantonalno to su ratni zločini za državnog tužilaštva, a glavni državni štemo po Trpnju u vili FBiH pa ga snimila federalna policija i prijeti YOUtubom :))))) Nešto prčko Lukač, pa i on na istom kantonalnom dobio nalog za hapšenje :))))
Direktor Policije FBiH Dragan Lukač izjavi da ista nema sredstva za prisluškivanje ! Međutim SDA policija čiji je glavonja i PRemijer tuzlasnkog kantona je uspjela praćenjem razgovora SPRIJEČITI UBISTVO kojeg je planirao advokat ! Da nije SDA AID pratila advokata radi drugih PO SEBE VAŽNIJIH STVARI. NEovlašteno bezbeli ! Jer i Faruk je mnogo pričao za NEPODOBNE medije nesklone samocenzuri kao svaka novina koja živi od prodaje dobre priče :)) Što se tiče ubistva kantonalno tužilaštvo sarajevo SE NIJE POČEŠALO PO GUZICI NI 15 GODINA NAKON IZVRŠENOG UBISTVA DOMINSITRA POLICIJE, a kamoli šta drugo. Dakle ono se samo brine da se ne desi UBISTVO NEKOG KRIMINALCA !! Kao u predmetu BAlijagić ! :)))))))))))))
Upravo i potpuno.
cekamo jos "izvjestaj" mirnesa mu jarana..trio fantastikus
e jeste mi ga zao,zna li ko kako mu se moze odnijeti pekmeza,imam domaceg mrtva usta bi ga jela,
Uzimajući u obzir istrage protiv advokata, uposlenika suda, rad na unutrašnjoj reorganizaciji, iskreno su vidljivi pomaci u radu tužilaštva od kada je nova glavna tužiteljica Burzić došla. Svaka čast i samo naprijed!
e brate moj, kad staneš nekom na žulj i u bolnici ti lisice stave.... a ovamo kradeš milijarde i niko ne smije da pogleda papir na kojem je tvoje ime
Prva stvar je da ovo što neki nazivaju država, nije ni d od države. Ovo je neka modernija prćija većeg broja pojedinaca. Ako je Balijagić vezan lisicama za krevet onda to jeste sasvim sigurno zloupotreba i ne humano postupanje, ali ako je. Ti isti stražari čuvali su i Šmrka u bolnici ali ga nisu vezali, nisu smjeli ni pomisliti. A ono što ja znam i mislim, a mislim da sam u pravu, sama činjenica da je Balijagića za navodno krivično djelo prijavio jedan od hoštaplera Žigovića lopova koji su ojadili Sarajevo kradući ljudima vozila, naravno pod dirigentskom palicom tog istog Šmrka, Balijagić je nevin i sigurno nije počinio djelo koje mu se stavlja na teret. I ako još tri mjeseca nisu podigli optužnicu, pa tu zaista nešto smrdi. Ko su te sive eminencije, ko su ti ne ljudi koji su toliko moćni držati nevina čovjeka u zatvoru, da Bog da da im se na naj milijima vrati i svakome u bilo kojem sudu ili tužilaštvu ko dozvoli da zarad nečijih interesa tako postupa i donosi odluke suprotno zakonu.