Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovaj blok ne bi postojao da svaka od ovih strancica moze preci izborni prag
Kad imao jasan stav i nešto pametno za reći (ako je to moguće) istupi javno, ne brukaj se!
Pečanac i princip??? Zamisli molim te, on, Komšić i elita "ko biva socijaldemokrata! Bolje zvuči SATELITI SDA!
Bjezi Nermine,jedno pricas drugo radis.
PEĆANAC BI PROMIJENIO VJERU ZA VEČERU!
A zasto si SDU (koji je danas u katastrofalnom i raspadajucem stanju zbog unutrasnjih obracuna oko komadica vlasti i fotelja) uvukao u vlast sa SDA i strankom Zeljka Komsica u Kantonu Sarajevo?!? Nermine, jesi li zbog koalicije s SDA i ministarske fotelje izdao ideju socijaldemokratije? Gradjani i biraci ne zasluzuju vrijedjanje inteligencije.
Pa ovo Nermin Pecanac sam (o) sebi govori. On i nekoliko osoba na koje su sveli pocijepani i izgubljeni SDU jeftino i sramno su prodali ideju socijaldemokratije za nekoliko fotelja tih nekoliko osoba i clanova njihove porodice. A Emir Zlatar ima veze sa socijaldemokratijom kao Nermin Pecanac sa kvantnom fizikom!
...a zlaya je po stručnoj spremi socijaldemokrata :)
Cudni su ovi sorta, sramote se i obracunavaju medjusobno po sastancima, a ocekuju da im narod pokloni glas i povjerenje... svega u ovo Bosni
...samo u sdp-u ruža cvatu k'o u đulistanu :)...haman k'o kula stražara jehovinih svjedoka, sve u roza tonovima...ćistio raj :)
Pa ti si prodao SD kad si izasao iz SDP samp zbog tpga sto ti nije poslo za rukom sjesti na prvu fotelju SDPa
...zlaya se ankeris'o ? :)
...profesorice? :)...ako se mislite bavit' politikom, morate bit' brzi na jeziku / tastaturi :)
Ma vec ste odavno nestabilni ko stranka, ne zna vam se ko pije ko placa, povodljivi ste, Tihic vas vrti oko malog prsta.
...đe ste omladinci :)..dežura traje , a? :)
Mah kad se izmedju sebe svadjati, sta je za vas prodati i narod i glasace i socijaldemokratiju za fotelju
blok 14 je mogući izlaz iz kandži koje su napravile nacionalne stranke i sdp. ako to uspije sa svim strankama koje je nabrojao pećanac onda postoji mogućnost neke normalne budućnosti u bosni.
haha oni ne mogu da se dogovore sami sa sobom, a da se dogovore sa jos 13 stranaka i da omoguce normalnu buducnost Bosni... ne budi smijesan, znas da ni sam ne vjerujes u ovo sto si napisao ;)
emma ja mislim da je vrijeme da sebi kupiš sladoled. na karticu stranke, to se podrazumijeva.
SDA je onako iskusno kako su godinama radili a i ucili od svojih starih drugova udbasa i oznasa, usla u SDU i fino je rasturili iznutra...pa ti Nermine gledaj s kim ces u kantonalnoj vladi kolo voditi...
...sdp je stranka koju je npausti najveći broj vodećih ljudi...neće li to reći da je drug zlaya autokrata?
Sve je dobro dok se ne petljate sa nacionalnim strankama, prije svega sa SDA. Gdje SDA udje u sistem tu je raspad neizbjezan.
...miro lazović klasični alijin srbin, "ikebana"...
ali nermin pećanac i damir marjanović nisu ikebane. mislim da i naša stranka ima pametno rukovodstvo. u svakom slučaju bolji su u odnosu na ova dosadašnja govna
...čupavi je im'o dobrih ideja...i time sebi jamu isko'o...bosna sve halali osim pameti i uspjeha...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)