Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno veliki napredak,podigli smo imunitet policajcima,nisu vise prehladjeni,ali narodu je i dalje glava u torbi kad na ulicu izadje.Bravo.
Malo više od mjesec dana poslije i ta ista stranka nam servira priču o jedinstvu unutar koalicije i bezrezervnoj podršci Vladi (čitaj: krajnja servilnost prema SDA). Da li je Kantonalni odbor SDU amnestirao svog predsjednika za ranije izjave; da li je SDU ucijenivši SDA iznudila opstanak u vlasti; da li je kompletna stranka podlegla ličnim interesima i ambicijama svoje vrhuške – u ovom momentu nije ni bitno.
nedavno su lider stranke Nermin Pećanac i njegov kolega Zlatko Petrović, inače ministri u Vladi Kantona, gromoglasno podnijeli „neopozive“ ostavke i, pri tome, iskoristili medije da iznesu mnogo toga ružnog i prljavog na račun Vlade, a prije svega se pozvavši na nedostatak demokratičnosti i principijelnosti u njenom radu, zbog čega su ubrali značajne političke poene od lakovjernih građana.
MUP KS bi mnogo bolje funkcionisao da nemamo ovu ublehu od ministra. Katastrofa je i posao koji on radi je užasan!
predizborna
Blago nama sa ovakim bilmezima...
Ma daj... Garant dobili neku bocu, pa su otporni, ali i dalje je narod nesiguran na ulici. Uostalom, bolje bi im bilo da idu u teretanu da smrsaju, da bar mogu potrcati...
hahahah pa kako je ovo za pohvalu hahahah iz kuce izaci ne smijes... pa gdje je ta sigurnost??
Ima li goreg covjeka od ovog pecanca, em laze em krade.. em svojim ljudima u stranci podvaluje, fuj
Medjuljudski odnosi u MUP KS na najvisem nivou, a u KS ciji si ministar narodu sve gore i gore, pa sada bi ja trebao kao reci svaka cast ...
Ma ovo je stvarno za "pohvalu". Nista se svakako nije promijenilo, nasilja i kriminala na svakom cosku! Ni vlastitoj kuci vise siguran nisi!
Nermin Pecanac: "U prosloj godini sam puno vise krao nego ranije."
Ovakve izjave samo doakzuju da politicari poput Pecanca misli da smo mi ovce,kojima sta god se pohvali,da ce klimati glavom i biti sretni sto je to tako.
ma nema rekao bi covjek imamo policiju za pozeljeti, siguran smo grad ono no.1