Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO ZA IDEJU! Ne sjecam se u kojem je ono sarajevskom preduzecu prije smjene uprave zaposleno 60 ljudi u sedmici dana ?! tj. 60 rodjaka i intimusa bivse uprave ?! Jel bio gras ili gas ne sjecam se, ali to je strasno. Znaci BH USKOK pa opleti po nepotizmu i korupciji!
narod je izabaro ovu vlast narodu je dobro
a šta ćemo jadni osnovati, pa ni vladu nemamo, a ova koju imamo na pola bosne je i protuzakonita, pa šta bi uskok radio u ovakvoj državi. možda jedino da ovlastimo hrvatski uskok da radi i u bosni, onda bi možda nešto i bilo.
Evo našao sam na nekoj stranici šta je USKOK u Hrvatskoj pa da svi znamo: S ciljem što učinkovitijeg i efikasnijeg suprotstavljanja korupciji i organiziranom kriminalu 2001. godine osnovan je Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK) kao specijalizirano tijelo u sastavu državnog odvjetništva.
Sad će sigurno neko pitati, pa šta je bh.USKOK. Pa valjda to svi znamo,to je opće poznata stvar. Ući se o tome još u osnovnoj.. Pssssttt. Nemam pojma šta znaći ,, bh.USKOK\'\', a čini mi se i ovaj koji je pisao ovaj tekst.
Eto, Nermine, pošto ti tražiš sigurno će biti tako. A hahahahahahahaha. Kakvih likova ima kod nas. Nermine, nema vas nigdje. A na sljedecim izborima cete nestati kao i sve male stranke koje misle da su najpametnije a rezultati nikakvi. Sto to nisi trazio dok si bio na poziciji? Prevarantu. Samo cekas penziju. Inace se ne bi ni pocesao.
k gdje su intelektualci gdje rejs i ostali vjerski poglavari kada je vjeronauka u pitanju i njihov polozaj znali su napadati ministrarajne vrijeme da se nesto uradi ovde vise izlaza nema rejs je pun ko brod i ostali njima je lijepo pa sute,,,
ovdje se moze komentarisat koji ste vi uhljupi a na nekim temama samo izbacite fujjj
pa dragi Nermine , kakvo pravosudje?? Tuzilac u kriminalu , sudije potplacene , itd...pa kako mozes vjerovat sudu koji oslobodi onakovog direktora Razvojne banke?? a ideja ti je dobra pravo
Bolje bi im bilo da su trazili da se zakonom propise da gradjani MORAJU glasati za njih, posto ocito su toliko dobra opcija da ne uspijevaju preci niti izborni prag od 3% :))))
Onaj mamlaz dodik mora sici sa politicke scene jer ce tako barem pola problema biti rijeseno!
Traži u žene možda dobiješ a ne od onih od kojih si pobjego magarče
BiH ima SIPU, koja ima sve ovlasti kao USKOK.
Bravo gdin. Pećanac. Imate moj glas na slijedećim izborima
Lako je govoriti sta treba. Pa znam i ja da treba. Sop se niste potrudili pa na izborima neki rezultat postiglii onda s tim rezultatom mijenjali situaciju.
A JA I NE ZNAM KAKO JE ZIVIETI U BOLJOJ DRZAVI !! NISAM NIKADA ZIVIO U BOJKLEM,NISAM NIAKADA OSSJETIO BOLJE !!! SVE JE ISTO,,,,NAVIKAO SAM....
Jedina normalna stranka u BiH, jedina stranka koja priznaje da je kod nas katastrofalna situacija! Uz vas sam 100% !