Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MILICIJA nama treba, MILICIJA!!! A ne ovi lopovi!
Šta si majke ti tvoje primjetio, kakve promjene na bolje, ti si sine i slijep i gluh i glup! Ja sam primmjetio da su tojica mladica zbodena u gradskom prevozu, da kriminalci haraju gradom, da je evo samo od jutros zapaljeno dva automobila, a o saobracajnim nesrecama i pucnjavama po kaficima da ne pricam!
Policija je rasporedjena po svim stanicama ali da naplacuju kazne za pjesake koji predju slucajno na crveno svijetlo, dok na tim istim stanicama dzeparosi i dalje pljackaju. Te dzeparose oni nevide, a niti ostale kriminalce. Cilj ove akcije je oteti sto vise para od postenog naroda, a ne napraviti sigurniji grad. Ja sam svjedok da i kada u policiju donesete snimak sa kamere na kojem se jasno vidi pljackas oni nista nece uraditi po to m pitanju. Kazu nelegalno prikupljeni dokazi. A i sjecam se Pecanca iz proslog mandata kao ministra policije. Jedino sto ga je sluzbeni vozac vozio vikendom sa sluzbenim vozilom na skijanje i sankanje, i sto mu je svaki dan razvozio zenu i djete gdje je god trebalo.
KO HTJEO KO NE HTJEO PRIZNATI - SARAJEVO JE VEC ODAVNO UGODAN GRAD ZA ZIVOT KRIMINALACA SVIH VRSTA . RAZNE CELE I CACE NASLJEDILI SU TURKOVICI, KELJMENDIJI, GASIJI... O POLITICKIM KRIMINALCIMA NE TREBA TROSITI RIJECI. DOVOLJNO JE SPOMENUTI SAMO KO JE MINISTAR SIGURNOSTI U OVOJ DRZAVI.
Sigurnost neka,prije devet dana su mi otudjili novcaanik u tranvaju i ti mi pricas,nesmijem gradom da hodam.
Kako te nije stid reci da ima manje kriminala, a svaki dan dvije-tri pljace trgovina se desavaju u gradu.
Šta si majke ti tvoje primjetio, kakve promjene na bolje, ti si sine i slijep i gluh i glup! Ja sam primmjetio da su tojica mladica zbodena u gradskom prevozu, da kriminalci haraju gradom, da je evo samo od jutros zapaljeno dva automobila, a o saobracajnim nesrecama i pucnjavama po kaficima da ne pricam!
Svaka cast, prvi put vidim pomak. Vracam se s posla na svim stanicama policija vidno označena u prslucima. Mislio sam prolazi neki drzavnik, kad sutra skontah da su to poduzete nove mjere u bezbjednosti.
Ja ministra i G.O.V.A.N.A.
Pecanac svaki dan maloljetnici kradu,budu nozevima jedni druge,kidaju ogrlice gospodjama,mi zivimo u nesigurnom gradu.O kom kriminalu ti govoris?
Bravo ministre!!! Za nekoliko sedmica koliko si na vlasti, primjeti se značajna promjena u segmentu sigurnosti. Policajci umjesto u kafanama (za vrijeme Mr. Beana), sada na gradskim raskrsnicama i tramvajskim stajalištima. Udri bagru samo u glavu
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/sarajevo-audi-q5-potpuno-izgorio-ostecena-skoda/121228031#
U SFRJ su kriminalci ovdje živjeli ko bubreg u loju, osim što su radili za državu, pa ti nekako ne vjerujem, moj ti Nemanja Pećanac
sto ti se uruzio sa SDA pa ces sad zajedno sa njima lopovisati?
Ti nam reci koji si sa onim odronom potpisao koaliciju,bas sa najvecim kriminalcima i lopovima.Pecanac ne seri.