Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GRAS, MUP ... šta je na redu Zeljkoviću?? Jedini pametan potez bi bio da daš ostavku!
@kaluđerica1 ne znam zasto ali zvuci opako sexy?
Zaposleni u MUP-U KS ne smiju biti taoci političkih nesuglasica parlamentarne većine i karjnje je vrijeme da taj Zeljković počne sa radom, a ako neće, ne želi i ne zna, nek se povuče, dosta je Lopovluka, prvo je u GRAS-u napravio problem i sa Bubicom se nakrao miliona, a sada prešao na MUP!
To je zanat izučen u SDA i prenosi se sa koljena na koljeno (pod zanatom mislim na lopovluk)
Eh, kada će više Oktobar 2014.god.
policiju treba rasformirati samo pogledajte vozni park i kuce policajaca.mi imamo samo saobracajnu policiju koja kaznjava jadan narod a kad se nesto desi neka pucnjava ranjavanje krada itd oni kazu pocinioci nepoznat dok se sami ne prijave ili gradani dojave svoja saznanja.kad vam neko ukrade vozilo ako odes na policijiu lopov vam se javi i kaze da sad necete dobiti auto jer ste prijavili kradu.odakle oni to znaju.po ulicama tjeraju ljude sto prodaju stvari iz kuce da bi prezivjeli a dileri prodaju slobodno po ulicama jos malo pa ce tezge otvarati,a policija kaze tuzilastvo pa ako tjeras ove jade sto hoce da prezive onda tjeraj i ove dilere
Zaimeeeeeeee , *** si nas Zaimeeeeeeeeeeeeeeeeeee
to je nama naša SDA dala
DUBOKA NAS RUPA ČEKA!
Samo u ovom nakaradnom sitemu policajci ,vatrogasci, zaposleni u hitnoj dakle ljudi koji spašavaju ljudske živote i imovinu imaju topli obrok 8 KM a čistačica u GRAS-u 12, pa još Solaković nedavno kaže da bi trebala imati 16. Samo u ovom nakaradnom sistemu čistačica u GRAS-u ima topli obrok samo 50 KM manji nego što 80% penzionera u FBiH ima penziju. (250 KM -310 KM).
U mupu KS je najmanje policajaca zaposlenih, a koji su rođeni u SA sve su to većinom Foča, Višegrad Rogatica i na istočno Bosanska mjesta, ajmo se vratit u svoja mjesta pa tamo sprovoditi zakon u svom i na svom, za šta ćete od Sarajeva vi dobijati platu ?
Šta je Pećanac? Postalo neugodno robovati SDA-u prodana dušo?! Prodao stranku za ministarsko mjesto.
@dmachiavelli po tvojim komentarima je jasno da ti nisi baš najnormalniji, radnike Gras-a ne nazivaj bagrom sakriven iza nekog nicka, ako si baš mangup dodji danas na naše proteste pa reci šta imaš, ja ti obećavam da ti neće niko ništa. Shvatam ja tvoju frustiranost Grasom, ali radnici su pogrešna adresa a evo i zašto: direktora Gras-a bira skupština/vlada kantona, redove vožnje propisuje ministarstvo saobraćaja, cijenu karte odredjuje vlada/skupština i još po ustavu vlada/skupština je dužna da organizuje javni prevoz.Jadno je to da je tebi prava stranka ona koja je uništila ova državu( ja lićno mrzim sve stranke a pogotovo nacionalne), jadno je da ti je premijer dobar a ostavio iza sebe 80 miliona maraka minusa u toplanama, jadno je to da ti je dobar lik konaković lik koji je fakultet završio za 2 mjeseca, koji je u kk.bosna ostavio 9 miliona duga, a na funkciji predjednika ga zamjeni direktor centrotransa( slučajna veza zar ne?),
PA NJIMA JE CILJ DA POLICIJA ODNOSNO MUP BUDU ŠTO SLABIJI I IMAJU ŠTO VIŠE PROBLEMA U RADU .. ZAŠTO BI IM ZAKON I SIGURNOST BILI BITNI..PA POKAZUJE TO SVAKODNEVNO , PRAVDAJUĆI I TRAŽEĆI NA SVE NAČINE DA OSOBU KOJA JE KRIMINALCE PUŠTALA I POMILOVA IZAĐE IZ PRITVORA .. I BUDIMIROVU NE MORALNOST PRIKAZUJU KAO NEKO POLITIČKO DJELOVANJE NA NJEGA...ISTO KAO ŠTO LIJANOVIĆ I SLIČNI NA SVE STRANE PLJAČKAJU NAŠE NOVCE ITD..ALI BRANIOCI NARDONIH BOŠNJAČKIH I BIH INTERSA MUČKI ŠUTE ..OČIGLEDNO IM NARODNI, PORESKI, BOŠNJAČKI NOVAC NE ZNAČI NIŠTA PA OMOGUČAVAJU RAZNIM LIJANOVIĆIMA DA GA KRMČE..KAKVE UBLEHE, ČAK I KRIVIČNU PRIJAVU HYPO BANKE NAZIVAJU POLITIČKIM ČINOM ..SVE ZA SVOJU FOTELJU I VLAST, PA MAKAR OD BOŠNJAČKOG NARODA I ROBOVE PRAVILI, BITNO JE DA NJIMA NIŠTA NE FALI ..
POSTOVANI GOSPODINE MINISTRE ;Ne vidim razlog vaseg pisanja pisma nadleznom premijeru jer bi to trbao uciniti predsjednik sindikata koji zastupa interese policajaca,a koji nije nasao za shodno niti jednom da se obrati policijskim sluzbenicima i namjestenicima iako placamo clanarinu 11 KM svaki mjesec,a kad je bilo da se "traca"ko je kakve cipele kupio a kupljene su najskuplje 55-11 prvi je poletio zajedno sa gasijevim privatnim policajkcem da smjenjuju ministra mislim da mi to nismo zasluzili ,i imamo veliku cast da ste nam vi ministar i imate nasu punu podrsku samo jos apelujte na sindikat da radi svoj posao.
Nermine..... Ako nemas stav...odma ti ga stave..-(Dubioza kolektiva)...!
SDA je unistila kanton sarajevo sovjim nepodobnim kadrovima i neznalicama sklonim mitu i korupciji
Odmah uvesti "GAMU" i ostale "security"firme kao alternativu MUP-u... :D
e moj Premijeru, jadni mi sa tobom