Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nek ide nabolje...
OD KAD JE OVAJ VAZALINKO DOŠO ZA MINISTRA MUP-a, KRIMOSI U KONVOJIMA BJEŽE IZ SARAJEVA.....
JA, ŠTO SU LJUBOMORNI OVI IZ sdp-a.
bas je dobro komentarisati kad nema onih sdp ovaca i sbb ovaca sto imaju scriptu da dislajkuju komentare!!gdje ste otisli niste na duznosti????smijenice vas vracajte se!
Pecanac 12 dana novi ministar i odmah rijesio glavni problem MUP-a. A koji je, ni manje ni vise, animozitet izmedju bivseg ministra Budimlica i komesara. Koji ublehas, majko mila.... Pitam se, sta bi bilo da Pecanac dobije mandat od 4 godine u predsjednistvu BiH. Uz ovakvu efikasnost, ja mislim da bi nas promptno uveo u EU :) Sve sa novim, modernim ustavom!
Osjeca se da je manje kriminala hehehehehehehehehehehehhe ebo li ivas otac nesposobne i preko veza uhljebljavane ... Sarajevo nema ni 500 000 stanovnika a kriminala na svakom cosku kao da nije gradicak vec kao da je Rio
Jest dobra policija Zejnil Luckin cin Viseg inspektora e sad ga unaprijedi da bude glavni pa zamijeni Cosica. E pecanac brzo ce izbori. NE ZABORAVITE
pravi profesionalac tako i treba!politici nema mjesta u odbrambenim i policijskim strukturama!bravo pecanac!
Pravi pecinski covjek... njegova politika i ekspertiza nas samo u kameno doba moze vratit...
kako to da sa tobom saradjuju a sa prethodnim ministrom ne. jeli to bila opstrukcija policije i komesara, kao i tuzilastva. pa se odjednom kada si ti dosao sve sredilo. i ti si legao na rudu SDA. znaci ti sad slusas policiju a ne policija ministra.
Sta ima pricati ovaj Pecanac!? Njegova jedina zelja je bila da postane ministar, da se uvali u fotelju!!!
Nek si mi ti nermine kadar da nesto promjenis na bolje... Priljepak obicni gdje god fotelja tu i ti letis...