Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aferim,defakto stanje u institucijama FBIH i Države je još gore pored matrijalne imamo intelektualnu korupciju koja je opasnija za državu.zašto se ne oglašavaju druge stranke iz opozicije, a pogotovo lider stranke 100% Bosna.Građanima ako je dobro nek na sljedečim izborima daju još veči procenat vlasti korak po korak,kompromis do izdaje.
aferim
pametno rečeno
pa zar ovo nije \"drzava za (jednog) co_eka.... pa sta se onda ima ko tu bunit...
SDU? Pa oni uopste nisu presli izborni prag!
Jeste Nermine ali ste im i pustili da rade sta hoce...gdje je sad Bakir da kaze \'skandalozno\' premijer imenovao brata za direktora Agencije...i td...
Ekonomski sunovrat nam je sad vec garantovan. Kasno je da se bilo sta sada poduzima.