Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao nesto novo da Do-dick obeca, najavi pa slaze! Kao i odcjepljenje, referndum, zastava itd!!! Laz laz i samo laz...sellam vam je Dobrica Cosic 😘
Dodik vas levati kao zadnje budale.
Samo ih pustite, sami će se pojesti, a onda silovati rusku kujicu lažnog Bobana Čovića
kad će traktorijada? 🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜
Hočemo Vukana
Daj ne rusite dogovore, izdrzite do kraja u tome. JEDINSTVO i samo JEDINSTVO da napokon riješimo što imamo mirnim putem i uvođenjem jedinstvene BiH. 1 čovjek 1 glas. NEMOJTE SE SAD RASIPATI, SAMO BLOKIRAJTE.
A zašto je prekršio ? Pa sinoć su mu ovi iz quinte uši zavrtali.Krmak je skičao čulo se do Pala.
@katozlato381 spadose mi cipele hahahahahahah
Samo izolirati bandu u krmetnjak i dokinuti pare.Nema isplata od PDV-a,nema novih tranši kredita,prihoda od akciza.Kome se ratuje nek izađe u šumu i urliče možda se javi neki ludi medo :