Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovom Stanivukoviću svaka čast, stvarno momak ne žali sebe da bi pokušao promijeniti neke stvari na bolje, bez obzira na sve posljedice koje mogu doći zbog toga što radi ostaje uporan i dosljedan na tom svom putu, RESPEKT!
Bas zbog/protic takvog sklopa razmisljanja on to radi!!!
Kažu na dnevniku PTPC narod napao policiju ahiiiiiiiiiiii Gebels na aparatima ahiiiiiiiii
Goebbels je mala maca za ove uhljebljene male crve koji bi prodali majku rodjenu za sakicu novca.
Ne znam za vas, al brate ovaj Stanivukovic em zgodan em ima petlju, Borenovic takodje, sto se mene tice radije bih njih gledala na celu drzave ili poddrzave, bar bi imali u sto gledati, nego debelo krme i njegovog transvestita.
SNSD - Seljacka Nacionalno-Socijalisticka Drpađija HDZ - Huligansko-Degenerisana Združba SDA - Satrapski-Deformisani Atavisti
Moram priznati da Stanivuković ima mu.. Jedini političar u BiH koji je pokazao da je za svoje stavove spreman založiti i glavu a ne promovisati ih iza zidova svojih kabineta i na konferencijama za štampu. Neko će reći da je ovo skupljanje političkih poena, ali ako neko to radi na ovaj način ja mu ne zamjeram.
i ti bi kad bi imao tatka-bogataša iza leđa da čisti nered iza tebe.
Draško Stanivukovic podrska iz Sarajeva !!!
tako se brani ustavom utvrđeni poredak i demokratski izabrana vlast... ne volim genocidaše i želim im sve najgore međutim održali su lekciju svima... a što se tiče skupova podrške treba se toga čuvati tako su slobini mitingaši harali kroz sfrj krajem 80-ih i obarali vlade
hocu da kazem teorija zavjere za nebitnog
drzavni udar na rebubliku wow
sta ocekivati nekog entiteta stvorenog.masovnim ubijanjem. stvorenog na krvlju i kostima neduznih..
Pamet odlazi, ovce ostaju, cobani kolo vode.
Qurcu svirajte baja-krme iz Laktaša drži sve pod svojom šapom
ovdje bi i Gandi uzeo utoku
Odličan!