Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poceli su i pucati na Vas i ranjavati, sta Vam treba jos nacrtati da okrenete list u potpunosti i spasite narod od sve vece bijede
Prijavljujte agresorske provokatore i portal koji siri govor mrznje : Vijeću za štampu BIH i Udruzenju BH novinari. Prijavljujemo ih - da ovo zlo prestane!
danas prolazim kroz eres, ljudi moji kakva je to bijeda malo je reći
"Ako se u Republici Srpskoj bude tolerisano novi pokušaj fizičkih i težih napada na narodne poslanike…” Bagro jedna a tolerisete ubistvo 8372 ljudi, zena djece na zvjerski nacin u samo par dana. SRBI SU POCINILI GENOCID!
Prijavljujte agresorske provokatore i portal koji siri govor mrznje : Vijeću za štampu BIH i Udruzenju BH novinari. Prijavljujemo ih - da ovo zlo prestane!
Jada i opozicije. Jedini način da se riješite Dodika je da prihvatite zajednički život, jer će ova zemlja nadživjeti sve vaše budalaštine. Vi i kolo sa njim, a onda vas po.iša.
Vi pdp ste politicki lesinari. Dodikovi igraci. Skupio vas je brzo zbog svoje politicke kampanje. Sva politicka govnq koja izbacuje zadnju deceniju na kraju vi svi politicki oponenti morate pocistiti. Glup vam je stav da morate biti jedinstveni u negiranju genocida. Zar je tesko biti covjek i priznati sto su sudovi utvrdili? Ko vas je sve ucijenio? Beograd?