Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja baš mislim suprotno, on je jedan od najsposobnijih. Koliko je samo dresova dosad promijenio, koliko je ministarskih i drugih fotelja promijenio, koliko je naroda ojadio. Eto nađite mi još nekoga, ko predstavnika MMF dočeka u seljačkom džemperu i priglavkama. Pravi stručnjak za sve i svašta. Ako se nekad povuče, s ministarskog mjesta, predlažem da ga zamijeni onaj Slavuj, tu su negdje po intelektualnim kapacitetima.
Ma promijenit će Špiro dres,kod njega je to po potrebi
ovo prosto nije moguce, to je pokretacka snaga suncanog entiteta, a samim tim i bih...on i mile su kao brzi vozovi, samo im ovdasnje pruge ne odgovaraju te iz tog razloga ne postizu najvecu brzinu. inace oni mogu mnogo vise, "povuci".
Ivanić upotno pokušava postati Potur. Ide mu, al' dok on sve to napravi, otplovit će niz kanalizaciju. Gdje i sva g o v a n c a.
Eeeeee moj NUšiću, što se nisi rodio malo kasnije ? Imao bi da pišeš romane , romane, romane , romane, romane , romane, romane , romane, romane , romane, romane , romane...... a imaš ministara, ministara, ministara, ministara, ministara, ministara, ministara, ministara, ministara... ko pasijih go.va.na (na ulici), a i sa komjuterom bi ti bilo lakše nego sa držalom i perom.
Prdoh i iznenadih sebe jaaaa
Hahahahahah,jest poglup,ali ima i gorih...
Nekazem da nije,ali kad vidim Kaplana i jos neke slicne njemu,samo mogu reci Boze dragi ko nam vodi drzavu..I mi nesto ocekujemo...hahhaahah
je krmak
Špirić, kao jedan od najnesposobnijih ministara u Vijeću ministara BiH i jedan od najodgovornijih ljudi za katastrofalno stanje u kojem se nalaze i Republika Srpska i BiH, posljednji je čovjek u BiH koji treba da drži lekcije bilo kome", navodi PDP. Ja bih još dodala i ovu dvojicu novoizabranih na nedavno održanoj "demokratskoj" konvenciji, a koji su odgvorni za katastrofalno stanje u FBIH I BIH ....