Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema ništa od ovoga, ali je vala i vakat bio da se i u tom dijelu BIH prestane pušiti fora o ugroženosti, mudžahedinima i sličnim glupostima...može pričati ko šta hoće, ali u Federaciji se osjeti u zadnje vrijeme da vlada pozitivnija klima. Eno Prevent, firma 100% bosanska koja je krenula iz Visokog 1999 kupila njemačkog giganta neki dan.....halooooo, mi kupujemo švabe, u RS-u se još uvijek bave temama koliko džamija ima u Sarajevu i to im je vijest..
Opet Borenovic podmece drvena jaja... Klovn nepismeni. U opoziciji ima mladih ljudi koji znaju sta hoce i imaju ideje ali od nepismenih graCkih reatasa i jajara kao sto je Borenovic ne mogu doci do izrazaja. Treba otplatiti auta vikendice, stanove...
SNSD=NSDAP..
......srbi i nisu zaslužili boje od dodika i snsd-a....
Hajde porokajte se vise, pa da one koji prezive posaljemo traktorijadom v2 u drzavicu preko Drine.
Vozačima najbolje...eto posla.
"Očito je da su u SNSD preplašeni. Ali, dragi stanovnici Republike Srpske, želite li vi da, umjesto vaše dobre volje i dalje budete dio naredbe iz vrha SNSD? Hoćete li ostati igračka u rukama vlasti?", pitaju iz PDP-a. Dok god primaju platu od njih hoce. Zalosno li istinito.
Kod nas bi prodali kozu za saku eura, ne ponos. Pogotovo sto njihovi simpatizeri svi udobno zive i zaposleni su preko veze u drzavnim institucijama. Pa nisu budale da sami sebi daju otkaz.
...ah, ta "spontana okupljanja" i "direktive ozgo"...
Ko je sad na aparatima???