Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile će ga pomesti ko brezovom metlom.Nema više podrške Bošnjaka.Ako se Mektić kandiduje tu more biti svašta.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/paravojske-i-rusija-cekaju-pogodan-momenat-za-udar-na-bih-ii
Čitajte Bošnjaci, nemojte sutra nismo znali.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Da se Mektic kandiduje dobio bi ladno 90% glasova..
ti so konj nepismeni
HOCE BORENIVUCU KAD BA VRBI RODI GROZDE. NIKAD VISE NECE DOBITI NIJEDAN. BOSNJACKI GLAS KAO PROSLI PUT KAD SU MU BOSNJACI POMOGLI SA BUDE CLAN TRI MEDEDA
Sta je ovo sve srpski predsjednici imaju velike usne, valjda puse dugo
Borenovic ima jaako zgodnu zenu
Žena mu je kao avion: http://upvir.al/ref/pq11434691
Klempav ovaj sa slike
Tebi prilici korisnicko ime.
Znaju da će biti kandidat,ali ne znaju za šta.Ovo je nešto najnovije kada su naše stranke u pitanju.Ističu kandidata, a žiri će odrediti funkciju!
Sve isti na vlasti, samo se rotiraju a sve etnije iz dana u dan idu u propast!!!
sta je ovo svaki srbin lici na krmka
Ivanic za predsjednika RS a Dodik u predsjednistvo BiH Tako se njih dvojica dogovorila, a sva prepucavanja na TV su farsa
Ima logike. Mozda se tako i Fahrudin Radoncic bio dogovorio sa Bakirom I. da se pred izbore posvadjaju, a onda poslije opet zajedno u fotelje. Podsjecam, Fahro je to radio i prosli put kada je pricao da mu je jedan od glavnih prioriteta borba protiv SDA kriminala, a Radoncic je danas glavni oslonac i stub bez kog SDA ne bi mogla vladati.
jeste prozirni.... nece on ni na jednoj poziciji proci....moze samo darokceodmuke ...
"U zavisnosti od zelja SDS-a." HAHAHHAHAHHAHAHAHA Toliko je jak kandidat da ga ni u njegovoj koaliciji ne mogu 100% staviti na neko mjesto, nego cekaju sta ko drugi kaze. Ovaj Borenovic i nije ni za sta drugo nego da lijepi plakate svom fakultetskom profesoru koji mu je poklonio diplomu. Kad progovori, samo spusta covjeka dublje i dublje... Diletant
Mektic for president
Hebo vam krmak ivanić mater, ovaj put će dobiti k... od Bošnjaka, pa makar mu konkurent bio drugi krmak dodik, bar je iskreniji, nije licemjeran ko ivanić.
Ima li sta mladje ?😀
Opet iste prdonje. Da nije Ivanic razocarao svojim nacionalistickim ponasanjem mozda bi i dobio sansu. Ovako, pokazao je da je kao i ostali.
ako nemate nikog boljeg nemojte ni Mladena