Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Federacija sakupila dvostruko više poreza od RS i ima tri puta brži rast Oba entiteta su u prvom polugodištu zabilježila rast prihoda, ali je taj rast u Federaciji trostruko veći nego u RS – 251 milion KM naprema 83 miliona maraka, piše BiznisInfo.
Njima je Karadžić obećao da će jesti korijenje samo da bi sačuvali entitet pa bacaju milione na nekakva predstavništva od kojih se ograđuju i države kao što je Izrael pa sumnjive lobiste u Americi, a ono Dodik ode na crnu listu. I dalje bacaju pare na trebinjski aerodrom:"CAPITAL je otkrio da „Aerodromi“ namjeravaju da potroše novih 100.000 KM na nepostojeći aerodrom raspisujući tender za izradu ovog dokumenta."
OD CEGA CE VRACATI??? Mislim sad ozbiljno.... Govorim za cijelu regiju koja je shebana..a posebno BiH... Bas svasta...Vjerovatno ce uzeti novi kredit..
Dok ima KORENJA bit ce dobro.Drugo se jesti i ne mora
Grujić je najavio i da će uskoro pred Palatom republike iznijeti podatke o kriminalu predsjednika RS Milorada Dodika.
@guzarcurguz14 Danas je ispred zgrade RTRS-a. https://www.klix.ba/vijesti/bih/optuzbe-na-racun-rukovodstva-rtrs-a-milinovic-i-mihailovic-sa-suvarom-radili-na-diskreditaciji-mektica/170716041
Vlada Republike Srpske zadužuje se za 55 miliona maraka kod EBRD-a kako bi sanirala alarmantno satanje u bankarskom sektoru.
Tako završe sve D I K T A T U R E . . . ! ! !
Još malo pa ni cijela tranša MMF-ovog kredita neće bit dostatna ni za vratit kreditno zaduženje ... Od čega će Duduk uhljebe plaćat ... ? ? ?
Sve dok se Srbovanje dobro prodaje Mile ce da puni dzepove a narod ce da pase travu. Kad zakoci uvijek se moze pokrenut novi sukob kao extaza i ponovno radanje Srbovanja kao jedne agresivno-debilne politike unistenja drugih s krajnim ciljem unistenja samih sebe a sve radi kratkorocne koristi sadasnjih politickih elita i dr koji su naslonjeni na njih.
Gledaj svoja posla i ne petljaj se tamo gdje ti nije mjesto. Ne da se ja razumijem u šugavu politiku ali kad čujem ili pročitam da neko nekome dobacuje da mu političari gledaju svoju korist a narod ostave na cjedilu, sa druge strane u svom toru imaju isti problem, zapitam se šta ljudi u tom trenutku razmišljaju. Zaključak, nek ti crkne krava pa taman da meni sve pocrkaju.
Sta im mile ucini poceo sam ga gotiviti jesam Bgm.Unisti ih covjek do temelja
Hahaha a fol povecava penzije od iduce godine :)
@ninina Pa kad nema konkurencije nikakve... sve ista govna, sve iste ideje, isti projekti... nit ima socijal demokratska, nit liberalna opcija...
eeeee mile mile, zato si ti ovih dana blijed ko krpa 😂
digne doda kredit od dvije milijarde a vrati 920mio koji frajer 😁
Ma Dodikland je sjeban totalno.
@moravesorab Jesam ja rekao da je Pederacija bolja?