Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I nek mi neko kaže da nisu svi isti!!! Svi oni su protiv Države Bosne i Hercegovine!
Normalno to je trebalo rijesiti jos 1995 godine.
@AlijaOtacNacije Ako si mislio da ce neka stranka iz RS poreci srpski jezik, onda si idiot.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Deklaracija ima više elemenata bajke od Pepeljuge.
koga vi lazete pricama za djecu...gdje su radna mjesta?? gdje je egzistencija mladih? urusit ce se penzioni sistem zbog nepovoljnih uslova i nedovoljno radne snage... pusti suplju pricu vise !!! mamu vam krezubu huskacku !!
Protuustavno djelovanje SDA treba biti sankcionirano...gdje je OHR
Denton nije sproveden, RS opstruira BiH....znaci ne postovanjem Dejtona on postaje nevazeci i vraca se ustav RBiH. Da ne govorimo da je Dejton nametnut ratom, mez javne rasprave, nije izglasan u parlamentu i nije izglasan na referendumu od strane gradjana......elem nelegitiman..
Ja sam Bosanac i nikad neću govoriti Bosanski jezik za naglascima (MEHLO, LAHKO...) te naglaske koriste Muslimani, a ja nisam Musliman a moj jezik je Bosanski ili ispravnije Bosansko Hercegovački.
@Novinaklixu *MEHKO
Ti bosanski srbine govoris bosanskim jezikom, htio ili ne htio!! Dzaba 25 godina govorite priucenom ekavicom!! Cak i kada govorite, ispadate presmijesni!! Stoga, bolje vam je da prihvatite bosanski identitet i ne sramotite se Boga ti dragog vise!!
I ako nisam pobornik SDA i njene politike u mnogo cemu al sam nekakav patriot ove BiH drzave.Ivanicu ti kao nekav doktor nauka bi trebao znati da su svakoj normalno uredjenoj drzavi svi njeni gradjani na svakom njenom pedlju su jednaki i ravnopravni. Drugo svaka drzava ima svoj sluzbeni jezik i obicno se naziva prema nazivu drzave pa bi logicno bilo da i BiH kao drzava ima svoj slubeni Bosanski jezik.
i naš narod budalasti onda kaže SDA kriva za sve, pa eto dajte konjakovicu u ruke sve, ako nas ne bi prodao za 4 godine evo glava
Republika Srpska je jedina Republika koja je ikada bila i koja će ikada biti ovdje. Ostalo su talibanski snovi o teroru, represiji i šerijatskom silovanju ostalih naroda i narodnosti na teritoriji bivše BiH.
@Sreten Žujkić , laprdas gluposti.
@Korisnik95 Sramota me reći da sam iz tzv. BiH kad idem po Evropi. Kad kažem da smo iz Republike Srpske, ljudi nas sa poštovanjem i odluševljenjem dočekuju i gledaju, i pitaju kako smo, i kako traje naša vječita borba protiv turko-bošnjačkog terora. Odgovaramo jasno i iskreno. Sramota bi me bila da nam Bošnjaci određuju sudbinu života.
PDP i SDS jos vece zlo od SNSDa, oni su u vijecu ministara a 7 puta su skidali ANP sa dnevnog reda. Da nije bilo njihove reakcije i osude na racun Dodika o sporazumu sa SDA i HDZ, danas bi imali i vlast i ANP. Te PDP i SDS zale Niksic i SDP!
Ovog izvlace samo kad treba malo zaroktati...
Ovaj Ivanić ovakvim nastupom omalovažava Bošnjake, temeljni narod u BiH. Bošnjaci su, preko Bogumila i Ilira, direktni potomci ameba i prvotnih mikroorganizama. To bi Ivaniću trebalo biti jasno.
@Hamidvaralica - djiki, vi srbi ste nastali od ameba....
E moj bivsi profesore, jesi zaglavinjo.....
Da oni obezbijede u Fedaraciji,kao vi ste Bosanski obezbijedili u rs
guslari guslaju ... cijeli mandat guslaju i sami sebe naguslali ...
Ni Srbi ni Hrvati nisu separatisti nego samo nece islamsku republiku rahmetlije baaabe. Niko nije protiv BiH ali jeste protiv islamske BiH. Kada to ukopcate bice svima bolje. Nece moci fetve i hudbe. BiH moze. Zasto ne. Al nece Bakir gazdovati.
@ Onda si corav. Poslacu ti ja za cvikere simpanzo.