Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas lepo,covjek ce se vec jednom moci opustiti i na miru da uziva barem nesto duze od uobicajnoga!Kamo srece da ste tako vec davnih dana,poceli sa otkazivanjem sastanaka,posto ste se vec davnih dana i pokazali i dokazali-da ste neuspjesni i nesposobni po svakoj osnovi !Super,povucite se i pustite ljude drugog entiteta neka barem oni rade svoj posao u svojoj zemlji a vi idite sa EZ, i Amerima neka vam drze i dalje predavanja,i kada stvarno polozite sve ispite onda se pokusajte vratiti za pregovaracki ;STO;Pozdrav iz \"REPUBLIKE SRPSKE\"
Pa nemojte ljudi tako on vam je \"prva glava u selu\" bice tu nesto za popit i pojest,a ima i nova konobarica u birtiji tako da nema razloga da sjedite kod kuce