Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno Ilić, Alić i Vujović su vješto skrili svoja prava zvanja, a istakli kupljene diplome. No, na osnovu godine završetka studija i naziva ustanove na kojoj su diplomirali, čovjeku se odmah sve samo kaže. Sve biografije su naravno dostupne na internetu.
Izgleda vam je ELVIR MUJKANOVIĆ - PRAVI BORAC od početka rata, ozbiljno pomrsio konce, čim ga neki dan napada SDA ex premijer Bego Gutić a onda i siva eminencja nekad SDA a sada PDA, Mirsad Kukić. Inače u istorijatu skupštine TK na webu se mogu vidjeti koliko godina je na čelu skupštine bio Slađan Ilić konobar, Senad Alić automehaničar i sada Žarko Vujović košarkaš.
Ja europejaca na slici u pm, i bošnje stvarno misle da sa ovim kockoglavima mogu vidjeti ikakvog napretka???
Nemojte se međusobno svađati (SDA, PDA, DF). Pa vi ste braća i sestre po političkom opredjeljenju, neki do jučer, a neki i dan danas skupa.
PDA možeš samo po Cipsu provjeriti. Za sve ostalo sistem pada.