Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka se vrati ko god hoće. Važno je samo da više nema SaDIKa Perhana koji je bio bruka i sramota za SDA i čitav muslimanski u BiH.
Nije sreće da pričaju o svom poslu tj. ekonomiji.Dokle ćete nam zamazivati oči bagro?
nafurani patriota kao i njegov sef,ljigavac koji da ima obraza ne bi se vise nikada kandidovao na to mjesto,
Oni ti ga puše Saideeeeeeee
http://www.seebiz.net/poslovanje/politika/nema-propisa-nema-odgovornosti-nedostaje-cak-55-propisa-za-regulisanje-javne-potrosnje-u-bih/
Bolji ne postoji i naravno da ga treba imenovati opet
Igrat ce mecka oko Denisa, a javnost nece nista znati o tome ko je kriv sto je izvrsenje Buzeta za 2011. g. dobio negativno revizorsko misljenje, sto su tokom 2011. g., godine bez budzeta i navodne stednje, primili novih 972 sluzbenika samo na drzavnom nivou, sto Vijece ministara i Ministarstvo finansija i trezora nije ispostovalo 36 revizorskih preporuka, sto vec godinama nece da usvoje skoro 60 propisa za regulisanje javne potrosnje, da bi mogli rasipati nase pare \"po zakonu\". Al\' nek igra mecka, ko da su pare vazne. Samo igara, ne treba nam vise ni hljeb.
Smjeniše jedinog čovjeka koji radi kako treba i to im je naravno bilo trn u oko. Sada ce dovesti nekog nesposobnjakovica i hajmo jovo na novo! FUJ, da Bog da hljeb bio 20km
Return of the Fallen
Popusi ga rumenko
2010 smo izabrali promjenu, ZASTO NE DOPUSTATE DA BUDE PO VOLJI GRAĐANA?? Ogorčena sam SDA politikom!!!
Podržavam Denisa! Zaista je žalosno način na koji je smijenjen, nadam se da će neko odgovarati za ovo, međutim, znajući da je SDA-ovska politika opet na vlasti tesko, a samo zahvaljujući njima dosli smo danas gdje smo...
Uništivači države već 20 godine to nastavljaju a mi građani im dajemo podrsku, zamjeniti čovjeka koji to nije ni pod koju cijenu zaslužio je strasno, a samo zato sto nije nije \"njihov\", to je politika foteljaša, sve im dirajte samo fotelju ne, bez obzira sto čovjek zaista zna raditi svoj posao. Sram vas bilo!
Baš me ineteresuje ko će ga zamijeniti i da li postoji i upola dobar i obrazovan političar za ovu poziciju?
Iako nisam SDP-ovac za ovoga čovjeka se vidi da je jedan dobar, iskren i karakteran političar što je rijetkost kod nas. Smjena njegova bi značila da dobrima i patriotski opredjeljenim nije tu mjesto.
Najbolji je izbor Deni Bećirović! Radnik je za razliku od mnogih!!
Denise zavali Te šef Z(av)latko.Za fotelju ministra.