|

Pavić: Ako se ne dogovorimo sa SNSD-om, razgovarat ćemo s drugom opcijom

Pavić: Ako se ne dogovorimo sa SNSD-om, razgovarat ćemo s drugom opcijom
7
F
FENA
10.11.2014. u 16:17
20
komentara
7

dijeljenja
Pavić: Ako se ne dogovorimo sa SNSD-om, razgovarat ćemo s drugom opcijom Foto: SRNA
Predsjednik Demokratskog narodnog saveza (DNS) Marko Pavić ponovio je danas da, ako razgovori sa SNSD-om ne urode plodom, razgovarat će i sa Savezom za promjene.
Pavić je u izjavi novinarima podsjetio na obećanje SNSD-a dato prije izbora da DNS ima pravo prvog izbora u slučaju formiranja nove vlasti.

Upitan da li u DNS-u podržavaju Željku Cvijanović kao moguću mandatarku za sastav nove vlade RS-a, kazao da je ova koalicija dogovorila sa SNSD-om da prva ima pravo izbora i da to pravo ostaje.

"Mi se tog prava nismo odrekli i zato smo rekli da, kao koalicija centra, idemo u razgovore s jednom opcijom, a ako ne dogovorimo i s drugom opcijom u RS-u", precizirao je Pavić.

Naveo je i da priča da bi Koalicija “Domovina” mogla činiti moguću koaliciju sa SNSD-om, DNS-om i socijalistima neprihvatljiva, posebno nakon izajava koje su, tvrdi, prije izbora dolazile iz “Domovine”.

Nakon sastanka s predsjednicima stranaka Napredna Srpska i Srpska radikalna stranka, Adamom Šukalom i Draganom Đurđevićem rečeno je da njihova koalicija s DNS-om ostaje jedinstvena.

"Ove tri stranke i dalje će raditi zajedno, dogovarati se i ići zajedno u koalicije. Želimo da poručimo svima koji žele da angažuju partiju ili pojedince iz ove koalicije da to ne mogu", zaključio je Marko Pavić.
Prijavi grešku


Komentari (20)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...