|

Iz DNS-a tvrde: Nedeljko Čubrilović novi predsjednik Narodne skupštine RS

Iz DNS-a tvrde: Nedeljko Čubrilović novi predsjednik Narodne skupštine RS
4
Piše: G. D.
22.11.2014. u 14:23
11
komentara
4

dijeljenja
DNS
Iz DNS-a tvrde: Nedeljko Čubrilović novi predsjednik Narodne skupštine RS Marko Pavić
"Dosadašnji ministar saobraćaja i veza u Vladi RS Nedeljko Čubrilović bit će novi predsjednik Narodne skupštine RS", rekao je danas u Banjoj Luci lider DNS-a Marko Pavić.
"O drugim funkcijama danas nismo razgovarali. Ostajemo u koaliciji da SNSD-om i Socijalističkom partijom, ali i u koaliciji sa SRS i Naprednom Srpskom. Nismo mogli prihvatiti sve zahtjeve lidera Napredne Srpske Adama Šukala, ali i dalje smo s njima u koaliciji", istakao je Pavić nakon sjednice Predsjedništva DNS-a i sjednice Glavnog odbora DNS-a..

On je dodao da blok okupljen oko SNSD-a ima sigurnu skupštinsku većinu, a da će razgovori o ostalim funkcijama biti nastavljeni nakon konstituisanja NSRS i nakon što Milorad Dodik položi zakletvu za predsjednika RS.

Na pitanje da prokomentariše izjave fukcionera Saveza za promjene da će bilo koja skupštinska većina zapravo predstavljati problem, Pavić je rekao:

"I na ledu se hoda. Izborni rezultati su pokazali to što su pokazali i ja sam uvjeren da će ova koalicija nastaviti sa dobrim rezultatima, kao i do sada.
Prijavi grešku


Komentari (11)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...