Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA... Tako i treba! Pishaj po idiotima koji su vas sve izabrali. Malo je sat, pauza pola dana najmanje. Pravda za parlamentarce! 🙏🍾
ZA HLJEBA VAM TREBALO AMIN.
Jes vala umorili ste se. Haj sad poslije pauze još 8min pa pod rotacijom u Jablanicu na pečenje da se ljudski odmorite od napornog dana . Dnevno efektivno ne radite više od 16 minuta jer da radite bilo bi sve drugačije :-)
Ništa je ovo,šta nas tek čeka.Al zaslužili smo
NEmate vi pojma koliko je to stresan posao.
da ko ce drugi trazit pauzu nego SDA
Podrska za Parlament Federacije i za parlamentarce da usaglase i izglasaju ove zakone na dobrobit svih gradjana, kako bi se poboljsali uslovi rada i doprinijelo sto boljem poslovnom okruzenju, da privrednici i biznismeni mogu razvijati svoje firme i biznise i zaposljavati radnike, kako nam omladine nebi odlazila iz drzave. Porez na dohodak je veoma vazan zakon i treba ga dobro uraditi, kako i radnici nebi bili zakinuti, a ni budzet ostecen.
Pa nije da su to bas pametni ljudi, ne zamjerite im. Njihove mozdane funkcije, one koje su kod nas sastavni dio zivota - kod njih dolazi do “pregrijavanja” nakon 8 do 10 minuta. Jednostavno, treba ih zaliti i trebaju se tretirati kao bolesnici. Tako je kako je - ograničeni i zaostali...politički da budem korektan
Heheh pisaj po sirotinji
Hahahaha... Pa hebem vam majke mile, neradničko parazitsko smradovske... Pa je li vas sramota?
Sjeme vam se zatrlo, tobejarabi
Sami smo krivi za sve, neka nas i j**u. Samo mi zao ove nase djece, oni ipak nisu birali a mi ih bolje ne mozemo nacuti.
Zakoni o doprinosima i dohotku danas apsolutno ne smiju biti usvojeni. Ovaj zakon je toliko nepravedan prema svima. Narodu hoce da oporezuju topli obrok, prevoz, regres, a firmama da natovare dodatni porez od 10% kroz dividende. Garantujem da ce se 99% firmi preci u RS jer tamo nema poreza na dividendu. Ovi nisu normalni!
tobe ya rabbi
Donosite zakon vise hebo vam pauza mater, premale su nam plate mikroplate, pokresmo svi!!! 1000 minimalac plus topli, prevoz i prekovremeni rad subotom i nedjeljom 300% placen!!!!
Ma to su izrodi i nesorte koje se hrane na racun narodnog suvereniteta. Narod zedan i gladan a oni u izobilju. Narod na ovu bagru - po sistemu zapada - prenio suverenitet pri cemu narod koji daje - gladuje a ova bagra - koja predstavlja narod - obiluje. Jel to pravedan sistem?