Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda popovi trebaju biti stručnjaci za vjeru i reći za nekog da je dobar vjernik i čovjek, a ne dobar Srbin. Šta znači dobar Srbin? Ako je Mega Baja dobar Srbin, je6o ti njega...
Eto ti ga, onda ga sebi vodi kad ti je tako dobar
koji moroni,..........
Ko si ti da govoris ko je dobar Srbin a ko los, lopove jedan bradati ?
Pokušava lobirati za novi krstaški rat
J.te on, a ti njega. Pozz i sretan put.
dobar srbin neznaci dobar covijek
Eto recepta kako se postaje dobar i čestit... nažalost.
Heroin loš, nikakav....
ovaj bradonja cetnicki je vece Govedo od ovog golobradog Duduka
dobar srbin ???? grohotom se smijem...GROHOTOM !!! moj mile moje glavato pile ...hahahaha...dobar srbin,
Ali nema JNA DA VAS BRANI SAD BI TEK BILI JEBANI OD OVOG NAPACENOG NARODA
Zvuci rasisticki ali dobar Srbin u ovom smislu ne postoji zato sto je Srbija u svojoj velikodrzavnoj politici iskoristila taj identitet radikalizirajuci ga i potpuno stavljajuci pod svoj cilj. Konstantno kroz sve sfere drustva namecu taj identitet kao dominantu uspjesno koristeci izmedju ostalih i crkvu gubeci i srozavajuci svoj civilizacijski, duhovni i drustveni poriv. "Srbin" u ovom smislu je vojnik velikodrzavne Srbijanske politike koja je extremna i genocidna.
Uspio si. Dobar si Srbin. Svi pokradeni novci ovog svijeta ne mogu zamijeniti činjenicu da si ti dobar Srbin. Vidi ti se po kiselom osmijehu i plitkošću koja zrači iz tebe.
patrijah irinej. bavi se svojim poslom. Nije tvoje da se mjesas u politiku
ako je on dobar srbin onda je covic ljudina!!! ahahahha Boze sacuvaj!!! dobar srbin je onaj koji prizna i pokaje se da je ubijao civile samo sto su muslimani,onaj koji prizna genocid..onaj koji kaze ZGRIJESIO SAM BOZE!! DODIK JE OBICNI NACISTA I SVIJET TO GLEDA I SUTI....SRAM DA VAS BUDE!!
Saruman je po doDicku poslo crnu magiju na Papu Francisa!