Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moone, izgovorio si ko koči i imenovao kočničare. Smijeni ih preko OHR-a ili odobri da mi proglasimo projekat Dejton neuspješnim i vratimo se na prethodni Ustav, te postavimo Nazifa Gljivu za predsjednika Predsjedništva.
Jebem ja vasu hrabrost kad vas jedan covjek,Jasarevic u misiju rupu stjera.....moj ambasadore
Gospodine ambasadore, poruka Vašem šefu je. To što ste zakuhali i zamrsili (DEJTON), ne ostavljajte korumpiranim kriminalcima na vlasti i oko nje, da sami razriješe. Ova vlast, u većem i manjem entitetu želi i sve radi da do izbora ne dođe bilo kad. Ako ostavite ovo stanje izazvaće te takve sukobe u BiH da je minuli "ništa". Ovo će biti socijalni sukobi protiv vladajuće oligarhije. Kako se oligarsi brane gledamo svaki dan. Dobro razmislite kakvi su vam trenutačni učinci. Floskula "šta ste birali - to ste dobili", je samo skrivanje nemoći, velikog neznanja ili korumpiranosti koju "Zapad" pokazuje u BiH.
SIPTARI SMRDE
slazem se. treba ih ukoriti. bas su bezobrazni i nisu fer nikako.
Oni pokusavaju na svaki moguci nacin zaustaviti bilo koji projekat koji za svrhu ima poboljsanje ove drzave u bilo kojem segmentu... Njima to ne odgovara, jer to kvari njihov plan da napune dzepove i unazade drzavu i samim tim okrive nekoga drugog. Grozno. Treba im pod hitno stati u kraj...
Svu ovu bajnu demokratiju su nam nametnuli zapadnjaci...korupcija,kriminal,trgovina ljudima,pedofilija,narkomanija,rasna diskriminacija,genocidna tvorevina,gay parade,tajkuni,obespravljena raja, slučajevi x, ispuni mi želju,reallity show...
dobro je drzava i opstala ko je je vodio od deytona
Prvo se trebaju vec zapoceta akcije i radnje sprovesti.. Uzmimo za primjer Budmira.. Da smo drzava koja ima namjeru da suzbija krimnal i korupciju, budimir bi ostao u istraznom do pocetka sudjenja, izglasalo bi mu se npovjerenje na jednoj takvoj vaznoj funkciji. i ne bi SDA pored svega toga predlagala smjenu tri ministra i premijera kkoj se ne terete za bilo sta a branila Budimira lopova.
"...predlagala smjenu tri ministra i premijera kkoj se ne terete za bilo sta a branila Budimira lopova" *double facepalm* Dakle treba podržavati korumpiranost i jasnu političku kontrolu BH sudova??