Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je prvi slučaj da jedan visoki strani zvaničnik imenom prozove odgovornog kvazi političara,koji drži Bosnu u zatočeništvu ,osuđenu napropast baš zbog DODIKA ;ČOVIĆA i njima sličnih hohštaplera.
meni je ova aljazeera fakat dobra tv. poceli su super teme obradjivati a gosti su im prva liga... valjda su se i oni zagrijali. pohvale za aj
@zeleni kutnjak sa karijesem Tvoji pradjedovi nisu govorili sikter.Nadjel i.konu sto je sakrio na tavanu
Šta je tu sporno? Dodik, kao legitiman predsjednik jednog BiH entiteta, u kome većinu čini jedan od 3 konstitutivna naroda, ne vidi interes svog naroda i svog entiteta u članstvu BiH u NATO-u. Moon je izgleda zaboravio kako je ustavom uređena BiH. Prošlo je vrijeme preglasavanja.
NATO nije samo vojna organizacija zapadna alijansa nego i politicka organizacija ,prema tome normalno je da Srbi nece u NATO (nece ni Srbija ) prateci politiku Srbije ni Dodik ne gura RS u ovu krimi strukturu... jednostavno mozes majmoone da kmecis koliko god hoces ali ,nista od toga da ces RS natjerati da vas slijede ! Sto se tice mudjosa oni su navikli da lizu dupe svakom okupatoru ,pa sa njima necete imati problema ..sa Srbima je propao posao u startu ! NIKAD ROBOM !!
Ma koga oni zajebavaju vise.. Ne razumije situaciju.. Velika Amerika koja je prste svoje gdje god je mogla uplela, odjednom ne razumije sta Dodik pokusava da uradi:.. Demokratija odgovara samo jakima, interes ce uvijek da prevagne...
Gospodin Moon otkrio rupu u BiH posto je drzava iscurila. Patrik je Simbol Irske duhovnosti,izgleda mi da ce postati i simbol Bosanske duhovitosti. Uvijek se zarazno smijem kad Bosanskog Patera otkrijem. Patriku je lako biti Pater kad mu je Amerika Fater.
NATO nama ne treba.
ebo vas nato
Puna podrška za sve narode da budu ravnopravni uključujući i formiranje kanala na HR jeziku, dosta je više tlačenja i preglasavanja, Bravo SDP za ovaj hrabar potez koji bar donekle kompenzira izdajnika Komšića.
ma srbi ce uci u sta god hoces sam im dobro plati.
bosanceros eto seta se hadžija po cijeloj bih i to ne samo sa zastavom bih vec I hrvatskom ZABORAVIO SI TI 5 i 7 korpus kojeg ameri zaustaviše pred banja lukom Ali bit će I drugo vrijeme ako Bda kad tad...bosne je uvijek bilo I bit će a ti ćeš do SUDNJEG DANA NOSITI BiH PASOŠ :)
pocela predizborna kampanja... evo hrpa glasova za Dodika, od onih ko fol neutralnih - LJEVICARA ... vazno je biti c.etnik, sr.bin, yug.onostalgicar ili ljevicar, tu se granici pamet balkana i privodi kraju vizija ve.like srbije...
NATO-u još samo fali islamsko teroristička armija bosne. hahhhah... koji biser.
srbi su glupi ortodoxi.
Zasto bi BiH trebao napredovati prema Nato? Zbog toga sto Patrick to smatra i zeli, ili gradjani BiH? Dodo ne zeli, ne zele vise ni Hrvati. Referendum u RS, i to je kraj price o Nato. Patrick ce goniti misljenje i stav da ne treba referendum. Covjek ima pravo imati misljenje... Patrick i Patricki svasta smatraju i zele po ovom svijetu, ponekad ispadne po njihovom, ponekad ne. Dokazi su SFRJ, tzv arapska proljeca, Ukrajina, Latinska Amerika (Argentina, Ekvador) itd. A doci ce netko i poslije Patricka, koji mozda ne ce biti Patrick. Ovo se Patrickovi trzaji, prestati i proci ce i oni,
srbi su naklonjeni više rusima.